Talán tudna valaki segíteni ,hogy hol lehene beszerezni Shimano SM-RT 80-a féktárcsát. Előre is köszönöm! Péter.
Talán tudna valaki segíteni ,hogy hol lehene beszerezni Shimano SM-RT 80-a féktárcsát. Előre is köszönöm! Péter.
@petya1968 Üdv! Szüksèged van mind a kettő tárcsára? Ha az egyik esetleg csak tartalèk lenne, szìvesen megvennèm, sajnos sehol máshol nem találok már ilyen tárcsát...
@Hajdú Barnee: Kellemes húsvétot, most vettem észre a hozzászólást. Már meg is vettem őket azóta, azért köszönöm a tájékoztatást.
Nem tudom keresel-e még tárcsát, de tudok 2 db 203-as ilyen tárcsát. Keveset használt. 5000 FT / 2 DARAB
@jopo83: Jó lenne csak nekem egy oversized centelock-os agyam van 35 helyett 47mm-es. A 81-es tárcsán úgy tudom 35-ös az átmérő a centerlock-nál és nem szeretném eldobni az agyat mivel új.Egy átalakító is segítene de OS-est szintén nem találok. Azért kösz.
Jó lenne csak nekem egy oversized centelock-os agyam van 35 helyett 47mm-es. A 81-es tárcsán úgy tudom 35-ös az átmérő a centerlock-nál és nem szeretném eldobni az agyat mivel új.Egy átalakító is segítene de OS-est szintén nem találok. Azért kösz.
@petya1968: Már nem lehet kapni úgy látom,esetleg SM-RT 81 helyette.