Sziasztok!
Hozzájutottam egy ilyen agyhoz, egyetlen probléma, hogy a lelkes előző tulaj ezen próbálta ki minden tudását, szét lett kapva, volt benne kalapács csere (elvileg két egyforma agyat mókolt, és cserélgette az alkatrészeket). Az agy reteszel szépen, és kézzel hajtva semmi rendellenességet nem fedeztem fel(bicikliben sajnos még nem volt), csak kicsit fura: egyrészt egy fokkal halkabb mint az egészen spártai egyszerűségű mostani FH-RM30 hátsó agyam, valamint a reteszelés kicsit bizonytalanabbnak tűnik. Sosem hibázik, de a régi agyamon sokkal határozottabban működik a dolog, mintha ebben nem lenne olyan erős a feszítőrugó, ilyesmi. Nem tudom, hogy ezt betudjam-e a más felépítésnek(?), vagy az előző gazda okozhatta ezt? Hogyan tudnám leszedni a kazettatestet a legkevesebb károsodás okozása nélkül? Azt hiszem, az lenne a legegyszerűbb ha belenéznék a kalapácsok állapota miatt. Shimano agyakon cserélhetőek ezek, kapható hozzá alkatrész? Azt látom, hogy komplett kazetta testet lehet hozzá kapni, de ettől szeretném megkímélni magam :) Köszi előre is!