Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni mert már teljesen tanácstalan vagyok. Van nekem egy magellan hydram. 2 hónapja cseréltettem rajta fogaskeréksort meg láncot. Egy shimano MF-TZ21-e s fogaskeréksort kapott meg egy shimano ug-51 es láncot. Ma kapott egy sram sx-5 s váltót a keró. Az a gondom, hogy alulról a harmadik fogaskeréken hajtás és hátrafelé tekerés közben is finom kis csörgő hangot hallok. De csakis egyedül ennél a sebességnél. Elől egy egy tárcsás shimano nexave -talán de ez nem biztos- lánctányér van. Közelebbről megnéztem és ha minden igaz azért van ez a csörgő hang mert a lánc néha picit súrolja az eggyel nagyobb fogaskereket. Az a kérdésem, hogy mitől lehet ez? Nem kompatibilis a lánc meg a fogaskeréksor? A váltó jól be van állítva szépen vált a fogaskeréksort is átnéztem nincs elgörbülve vagy kitörve foga. Valakinek valami ötlete? Ezen az oldalon azt írják, hogy keskeny hg 40 es vagy 50 láncot ajánlanak hozzá: -- Bikemarket.hu -- Shimano*MF-TZ21 Menetes, lehet ez a gond? Létezik, hogy a ug51 es lánc szélesebb mint a fenti 2? Előre is köszönöm a segítséget!