Üdv! A fent említett bolti nagy Shimano könyvet keresem csak a webshopokban nem nagyon találom. Valaki tudja hogy hol lehet beszerezni, vagy esetleg neki vagy egy ilyen eladó az kérem írjon.
Üdv! A fent említett bolti nagy Shimano könyvet keresem csak a webshopokban nem nagyon találom. Valaki tudja hogy hol lehet beszerezni, vagy esetleg neki vagy egy ilyen eladó az kérem írjon.
@Bandit: Még jó hogy elérhetőek az ilyen oldalak,az egyszerű emberek számára!
@Supernova:
Szia igazad van, ezen az oldalon abc sorrendbe szedve találhatóak a különböző katalógusok.
@Rober-to: Az jó,mondjuk itt nálam is be tudok szereztetni a kerékpár szerelőmmel-akinél vettem a bringámat!
Ha olyan a kapcsolatod a bolttal, akkor adnak. 2000 óta meg van nekem mindegyik nagy Shimano szervíz katalógus. (Beee ;) Legtöbb, amit adtam egyikért az kb. 800 Ft volt. Meg egyszer adtam az egyikért 400-at. Többit ingyen kaptam. 1-2 kicsit használt, de a legtöbb totál új volt.
Ahova jársz boltba, ott kérdezz rá, ill. mondd, h. hozzanak neked és mondd meg miért kell.
Nekem már indok sem kell, annyira ismernek. Igaz, ott is hagyok a boltban jó sok manit évente, meg oda küldök minden ismerőst.
Szerintem meg le lehet tölteni PDF-ben a honlapjukról is,de bocs ha hülyeséget írtam volna!
@ikarus266: Digitális formában megvan az idei meg a tavalyi is nekem a nyomtatott verzió kellene.
@Krupcheck: bolton keresztül próbálkozom, de mivel ingyen kapják nem nagyon van ambíciójuk hogy nekem kitapossanak egyet. A Hajtánytól lehet rendelni postán is cuccokat? Bár az úgy nem igazán érné meg nekem, hogy egy ezrest kérnek a katalógusért amit ők ingyen kapnak a forgalmazótól.
2 órányi keresés után megtaláltam a 2010-es és 2011-es kézikönyvet. Aki kéri, valamilyen módon jelezze.
csak hogy offoljak:
http://velobase.com/ListComponents.aspx?SearchID=45511ac9-4301-4c92-9e34-178fc788c1c6
shimano retro line-t megismerni akaróknak. a 70es évektől a 90es évek végéig.
@ikarus266: jé és ott van is... hogy te miket tudsz! A '96-tól kezdődő cuccok jöhetnének nekem is (:
Egy időben le lehetett tölteni a forgalmazó honlapjáról. Jelenleg az archív anyagokban sem találtam meg. (Van egy régebbi PC-m, talán azon rajta van, s el tudom küldeni, ha nem, akkor a kinyomtatottat valahogyan digitalizálom...) Illetve itt nézz még szét: itt nézz még szét
Szerintem azt csak a viszonteladó partnereiknek adták ki. Nem próbáltál írni a forgalmazónak? Tőlük lehetne csak ilyesmit kunyerálni szerintem.