Sziasztok,
Melyik boltban lehet görgős fék raktáron, ahol értenek a szereléséhez, beállításához? Voltam pár üzletben/szervizben, láthatólag ódzkodnak tőle, nem ajánlják, nem is tartanak. Az sem lenne baj, ha agyváltóhoz is értenének.
Köszi
Sziasztok,
Melyik boltban lehet görgős fék raktáron, ahol értenek a szereléséhez, beállításához? Voltam pár üzletben/szervizben, láthatólag ódzkodnak tőle, nem ajánlják, nem is tartanak. Az sem lenne baj, ha agyváltóhoz is értenének.
Köszi
@jegib: Raktáron szinte senkinél nincs semmi a legáltalánosabb alkatrészeken kívül. Ha nagykerben van, akkor viszont 1-2 napon belül meg tudják hozni.
Nekem semmi bajom nem volt a görgős fékkel, pedig a legegyszerűbb, hűtőborda nélküli, igaz hogy jellemzően késő ősztől kora tavaszig használtam. A karbantartása kimerül abban, hogy néha nyomni kell bele zsírt, és az is tiszta meló: kis zsírzólyuk, csőrös tubus. Nem kell semmit szerelni rajta, csak rádugni a tengelyre ;) Persze hozzá való agy kell. A beállítása 1 db. bowdennel történik, mint a többi mechanikus féknek.
A Balkar Bringa szerintem megcsinálja neked az agyváltóval együtt.