ugyan nem slx-et, hanem lx-et használtam, de a kettő kar között nem sok eltérés van. rengeteg tartalék van ezekben a karokban és egy nem integrált tengelyessel össze sem hasonlítható, sem merevségben sem súlyban. Én biztos egy shimano hollowtech rendszerű hajtást válaszatnék a helyedben, könnyű is, merevek is és nagyon könnyü karbatartani őket. még annyit fűznék hozzá az előttem szólókhoz, hogy ugye tudjuk, mindent el lehet törni, de egy slx, sem fog hamarabb eltörni, ha ésszel van ahsználva, de ha valaki üti vágja annak lehet fent akármilyen CrMo hajtókar, mert azt is le fogja csoffasztani :-) saintet meg láttam már eltörve egy embernél és még csak nem is zuz annyira, mint Bender, tehát ezek nem valós támpontok ha azt nézzük. Supernova: a legtöbb hajtás valóban üreges és nem tömör( hála Istennek ) nem csak a hollowteck rendszerűek, és nem akarlak elkeseríteni a de a truvativ holzfeller is üreges ráadásul még törik is...és nem is akárhogy pl: http://www.pinkbike.com/photo/6981636/ ezek már mind felső kategóriás karok, tehát bármelyiket is választod, biztos meg leszel vele elégedve ;-)