Megéri-e plusz pénzt kiadni egy acél-alu-acél szendvicstárcsára vagy a simának sokkal jobb az ár érték aránya?
Megéri-e plusz pénzt kiadni egy acél-alu-acél szendvicstárcsára vagy a simának sokkal jobb az ár érték aránya?
Szerintem két olyan ember véleménye alapján aki még nem próbálta (vagy báris nem hosszútávon) ne írd le, de szerintem nincs hiányérzete senkinek, aki hagyományos lappal megy.
De 20 évvel ezelőtt valószínűleg a cantilever fék mellett sem volt túl nagy hiányérzetük a montisoknak, ma meg ki használ már olyant?
Ezek szerint XC-re merőben felesleges az ICE tárcsa csak könnyebb, mint egyszerűbb társa
XT tárcsákkal még nem voltam hegyekben, de a sima (nemszenya) 203-as SLX-et hátul kicsit megkékítettem szinterezett Hayes betétekkel. Szóval sok lejtőzésre lehet érdemes beruházni a szenyákba. Amúgy brutálisan fognak a sima XT tárcsák is (180/160, XT fékekkel).
Próbáld ki mindkettőt :) Nyilván akik vettek szendvicset, azt mondják, hogy kötelező azt(csak nem mondják, hogy ne vegyél, én is hülye voltam hogy megvettem) akik meg nem azt használják, azok azt, hogy jó a sima is.
Amúgy szerintem ha nem a tizedmásodpercekre utazol, hogy esetleg jobb legyen a fék hatása a pár minusz fok miatt, akkor ha van jobb helye a bringában, akkor elég a sima
Amugy nekem sima van, de próbáltam, igaz csak pár km erejéig, szendvicseset, de nem éreztem különbséget