sziasztok ha tudnátok segitene. abban hogy milyen webshopon lehet ezt a telot megvenni 24 kerekem van. szerintetek ez jo telo ?
sziasztok ha tudnátok segitene. abban hogy milyen webshopon lehet ezt a telot megvenni 24 kerekem van. szerintetek ez jo telo ?
@jozsef1234: szerintem nagyon jo telo a Society Xeno. levegős, patentul mozog, masszív.. ennyi pénzért szerintem tökéletes egy telo.
@andris2222: 15 évesen biztos jobbnak gondolod, de itt a környéken mindenki azt vett, és mindenki szépen eltörte azóta senki nem vesz olyan szart ;) Ellenben egy Society sokkal jobban mozog (még télen is nem úgy mint a duro) sokkal erősebb (nem fog eltörni) és még sorolhatnám mennyivel jobb. Tapasztalatból írom mert mindkettő volt alattam ;) Durot csak kipróbáltam de pfujjj... És persze már az is a másvilágon van :D
szerintem egy duro jobb mint az rst technologián alapulo Society! ez az én véleményem!
@jozsef1234: én vágtam össze meg a nagyobbakat egyenként ragasztottam fel.
@spank309: és a matricák olvastam hogy te csináltad am a mintát igy töltöttedle vagy te vágtad ösze?
@jozsef1234: amúgy ha jól tudom ugyanaz mint az RST SpaceJump. javítsatok ha nem így van :D
@spank309: kösz szépen pont a te képeidet néztem hogy milyen jol néz ki a bicod xd