melyiket éri meg jobban? kíváncsi vagyok hogy melyiket ajánljátok! :D
melyiket éri meg jobban? kíváncsi vagyok hogy melyiket ajánljátok! :D
@Czernaa: Argyle!! nekem volt society villám aból is elvileg a fullos 2 hétig bírta kihajlott a nyaka és már a kisés szélén volt a pike egy szar minden ismerősömnél csörög zörög szétesik én már több mint egy éve használok argyle 409-et dirtre és semmi baja barátom meg argyle 302-őt használ kb 3 éve és annak sincs semmi baja és forog vele mindenhol és semmi
a society egyértelműen:D az enyém inkább kemény, mint puha de egy álom teleszkóp:D az argyle-nek a nyaka szar a pike pedig gyenge:D Haveromnak az argyleja egy nagyobb ugratásnál eltört. egy másik havernek meg a pikeja teljesen tönkrement:d lekoptak a becsúszók és alig mozog. alig működik rajta valami.A societynek meg már egy éve semmi baja:D
@viktor123: igen nekem volt pike-om :P én se voltam több 40-45kg nál amikor nekem volt ls alattam álomszépen mozgott :P de egyébként egyszerű benne rugót cserélni puhábbra ha kemény vagy ha olyat veszel akkor tudod állítani a keménységét :))
@jojo95: neked volt pike-ed ?:D milyen a mozgása szerinted az én 40 kilóm alatt mozog ?:D xd
@Czernaa: abszolút a pike a nyerő jó mozgás agyonállítható fém tekerők átütőtengely ez a villa nálam bizonyított de scocyety nem az a pikehoz képest nem kategóraia
@Danni12: halod amjd dumáljunk már mert lehet akarok csináltatni a societybe ijen levegős kupakot és nem emlékszem már hogy hogy magyaráztaf amikor cseréltünk
Nekem mind a 3villa volt már alattam tény hogy puha valamennyire a society de kérdés hány kiló alá kell meg levegővel kő kemény is lehet. Lehet 36os becsúszok de sokkal masszívabb mint a pike/argyle Az hogy RST még nem olyan nagy dolog mert ez nem az olcsó kategóriák közé tartozó villa. Egy kért profibb is a societyt vagy az RST ezen verzióját használják, pl egy őrült orosz! http://offline.hu/mountain-bike/2011/04/alexey-sinayko-ujabb-beteg-arc-dartmoor-teamben
Nekem volt Xeno-m, de nem tetszett, meg nekem nagyon puha is volt:S, mondjuk az enyémen nem volt levegőráfújás. Amelyiken van az biztos jobb. Meg nem tom mennyire számít, de a becsúszó már első használatkor elkezdett kopni:S. 36os becsúszója van nagy batár:)