Szerintetek melyik akasztós pedál érné meg jobban: 1. Shimano pd-m520 7500ft-ért, de sima golyós. 2. Shimano pd-m540 12ért, de iparis...
Csak annyit hallottam, a másik tartósabb
Szerintetek melyik akasztós pedál érné meg jobban: 1. Shimano pd-m520 7500ft-ért, de sima golyós. 2. Shimano pd-m540 12ért, de iparis...
Csak annyit hallottam, a másik tartósabb
Sziasztok! 520-as pedálhoz használható az sm-sh50-es stopli? Mi a különbség az 51-eshez, vagy az 56-oshoz képest? Egyszerűen semmit sem találok róla. Köszi
Köszi mindenkinek! Beszéltem egy taggal az 1-ik versenyen és azt mondta, hogy az ipari jobban megérné, mert hamarabb szétment a 520-as, szóval befektettem 1. 540be :) cipőből vettem 1 olcsóbb tépőzáras shimanot
@BF2 hungarolada: Ekkora árkülönbség esetén inkább az 520-at vedd. Nekem van 515, 520, 540, 970 is meg még egy jó pár nem Shimano. Nincs akkora különbség közöttünk, mint amennyivel drágábbak egymásnál. Vagy keress alig használt 540-et. Én pl. most vettem egyet tökéletes állapotban 6e-ért.
Simán jó az 520as, ha odavered, az iparisnak is annyi. Használtan vettem kb 1 éve, hozzá se kellett nyúlni; néha ki kell mosni, kevés olaj rá és kész. Nagyon patent :)
@BF2 hungarolada: M520 van a montin és az outin is, nyugodtan merem ajánlani, teljesen jó, csak a nagyon komoly sárban van problémája. Az outin ráadásul egy kőkorszak előtti van, abszolút jól működik :)
Nekem m520as van, a tartósságával nincs baj. Meg úgy egyáltalán, semmi panaszom nincs rá, jó szívvel ajánlom.