Hello. Érdekelne hogy mi a külömbség a Demo8 és a Demo7 között??? Köszi a válaszokat :D
Hello. Érdekelne hogy mi a külömbség a Demo8 és a Demo7 között??? Köszi a válaszokat :D
@Princewall14: Már most is egy Specialized Pitch Pro-m van és előtte is egy össztelósóm volt. Már megtanultam pótkerék nélkül bicózni ;D
@mate1998: figyelj,én nem ítélkezem,nem tudom,hogy bringázol,de szerintem nagyon felesleges 14évesen a demo hidd el!inkább tanulj meg jól bringázni egy merevvel és utána ráér az össztelós.énse véletlenül vetten merevet,pedig ennyiből amennyiben a gt-m van már lehetett volna össztelóst venni.nem okoskodni akarok,csak kifejtettem véleményem :)
@öcsi: köszönöm a hózzászólásodat, nagyon részletes volt, sokat segítettél. Én most egy 2008 Demo 7 megvételén gondolkozom, mert nagyon megérné 370-ért Full sunline cockpit juicy 5 fékek eredeti dt kerékszett race face atlas fr hajtókar x9 váltó és sram dh fogsor marzo 66 rcv teló és dhx 4.0 TF tuned tag.
A demo 7 megfelelne nekem ha néha Enduroznék vele de legtöbbet Freeride-ra használnám és néha DH veretésre is???
@kurtaazz: Van benne vmi. =D
@mate1998: Geometriája teljesen más. Sokkal FreeRide-os, 216mm szemtávú taggal szerelik. 7,0" colt mozog azaz 180mm-ert. Sokkal rövidebb, kisebb és villaszög is más és ugyan úgy 135x10-es a hátúlja. Súlyban minimálisan tér el a Demo 8-tól. Ebből több a magnézium linkes változat.
A Demo 8 kifejezetten DH váznak tartom. 8,4" colt azaz 20,5cm-t mozog, meredekebb fejcsőszög, hosszabb, nagyobb sokkal. 222mm szemtávú tagot fogad. 135x10-es a hátúlja (2010-ig). Picit talán pár száz grammal nehezebb. Kevesebb magnézium linkest gyártottak.
A Demo 9 természetesen úgy szintén DH váz volt a maga korában. 9,0" colt mozgott 22cm-t. Súlya megegyező volt a Demo 8 vázzal és 240mm-es tag való bele. 150x12-es a hátúlja. Sokkal nagyobb és hosszabb mint a Demo 8.
Nagyjából így kell amúgy elképzelni a méretezést... Ami a Demo 7-nél M"-es az szinte akkora mint egy S"-es Demo 8. Ami Demo 8 M"-es váz az akkor kb. mint egy S"-es Demo 9.
Természetesem az S"-es Demo 7-nél sztem ha létezne XS"-es Demo 8 akkor annak a megfelelője lenne kb. =D
Remélem tudtam segíteni.
http://www.pinkbike.com/forum/listcomments/?threadid=64130&pagenum=1
ha nem érted, akkor még nem értél meg egy demo-ra.
@aztakurva: és valami másban is külömböznek??? pl. tag szemtáv vagy geometria???
@mate1998: ha jól tudom az hogy az egyik 7 a másik 8 collt mozog