Helló ! Az lenne a kérdésem, hogy egy 2008-as Specialized P.1 vázat milyen vázra lehetne cserélni (lehetőleg minél jobbra), nincs vele semmi bajom, csak kiváncsiságból megkérdezem. :)
Helló ! Az lenne a kérdésem, hogy egy 2008-as Specialized P.1 vázat milyen vázra lehetne cserélni (lehetőleg minél jobbra), nincs vele semmi bajom, csak kiváncsiságból megkérdezem. :)
@vorteX96: az szerintem csak a másik váz tulajától függ, max még a vázad állapotától és évjáratától, de ha a másik srác nem akar cserélni, azzal nem sok mindent tudsz mit csinálni
köszi az eddigi válaszokat, mondjuk 1 NS Suburbanra lenne esélyem elcserélni?
attól függ mire kell, ha street és parkba, akkor pride street, mutant bikes, illbike, dobberman bikes és union street bikes között válogatnék, igazi hardcore street/park vázak ezek közül is a pride, az ill és a dobberman a legdurvább, vannak bmx hátsó agyas és monti hátsó agyas vázaik is, NS meg blackmarket vázakkal nem szenvednék ha tartósat akarnék, azoknak annyira fel lett nyomva az ára hogy hihetetlen, a fullos pride street main frame bmx agyas vázat a ruszkiktól sztem már ilyen 70 körül betudod hozatni amíg az idei suburban 100ezer felett van, de még a tavalyi is 90 környékén, más vázra nem igazán cserélném le a helyedben, használt piacot meg most nem követem figyelemmel, de itthon max mutant vázat találsz azt is 24esben ami meg vicc kategória amúgyis :D
Annál újjabbra... mint én. Amúgy NS, BlackMarket... ezek azok a vázak amiket én jobbnak vélek.