Helló ! Az lenne a kérdésem, hogy erre a felnire mehet-e 2.2-es vagy 2.4-es külső? Mert tegnap leszedtem a külsőt és a belsőt és a felnire az volt írva, hogy 26* 1,75/1,9/2,0, és akkor ezeken kívül más méretű is mehet rá?
Helló ! Az lenne a kérdésem, hogy erre a felnire mehet-e 2.2-es vagy 2.4-es külső? Mert tegnap leszedtem a külsőt és a belsőt és a felnire az volt írva, hogy 26* 1,75/1,9/2,0, és akkor ezeken kívül más méretű is mehet rá?
@vorteX96: persze. szerintem 2.2 max. 2.3 de bőven elég a 2.1 is utcára vagy dirtre. nekem pl. 1.85 lesz streetre :D
@spank309: igen érthető, Specialized P.1 vázam van, ebben azért el kellene férni gondolom 2.0-ásnál vastagabbnak is.
őhh kicsit összekeverted itt a szavakat... elméletileg bármilyen rámehet természetesen 26-os külső gumi méretben, ez amit te mondasz ez váz és villa függő hogy mekkora fér be ez a gumi szélességét és ballonosságát jelzi, általában 2.0 vagy 2.1 szokott lenni normál mtb és bmx-eknél. 2.4 külső gumi az már inkább ilyen Dh kategória és nem is biztos hogy elférne (szélességre) a vázadban vagy a villádban. Remélem érthető voltam.