Mivel ez egy használt bringa, így nehéz megmondani, hogy mennyit ér. Neked lehet sokat, mert vágysz rá, én meg pl. nem akarnám megvásárolni. Mivel venni akarod, most jó pozícióban vagy, nem megy a használt piac. Azt vedd számításba, hogy ha megveszed és el akarod adni tovább buksz majd vele. Képek alapján szép bringa. (Persze volt már olyanra példa, hogy a bringa mellett állva kiderült, dolgozott a photoshop.) Kérdés a teló állapota, kérdés, mikor volt szervizelve. ahogy látom, ad-vesz az eladó, így szkeptikus vagyok, hogy van infója erről. Persze lehetnek csodák és pl ő teljes szervizeléssel adja el. Ha nem, ez is +25eFt. Aztán ott a nyeregcsere. Persze lehet abban is mák. Aztán kérdés, hogy számodra mik a prioritások. Önmagában a 100/142mm sarutávolság szerintem nem probléma. 135mm-re is lehet rakni 12 fokozatú sort. Szerintem a Shimano oké, a Magura féket nem ismerem, így nem is kísérleteznék vele. Hallottam már érdekes dolgokat Magura fékkarokról. Ha neked 1x10 elég akkor elég, picit nehezíti a felhasználást terepen, 34/34hez azért kell erő, cserébe, lejtőn lefelé, síkon pörögnek a lábak, ha gyorsan akarsz haladni. De az is lehet, hogy nem gond a 100+CAD. A váztól nem tartanék, volt 2010-es Stumpjumperem, 10 évesen. Klassz bringa volt, csak az még 26-os. Menetes kcs-vel. gondolom ez már pressfitt-es. Mondjuk jó gyártónál szerintem ez sem gond. Én úgy gondolom, hogy a márkanév minimum hozzáad az árhoz +50-100eFt-t. Én nem venném meg ennyiért. Már modernebb bringát lehet ennyiért venni. Igaz nem Speci lesz ráírva (hivatalosan). Hogy mennyit alkudsz az eladótól is függ, beszár, mennyire kell neki a pénz. ellenőrizd a kopóalkatrészek állapotát (lánc, sor, lánctányér), mert ott is benne van egy 30-50Ft ráköltés, lehetősége. Fékfolyadék mikor volt cserélve? Fékpofák, féktárcsák állapota? Persze ha szerelem, akkor ezek a kérdések háttérbe fognak szorulni, de akkor nem 390 hanem 500 is lehet a vége. Ez persze csak egy vélemény, a sok közül. Nem tanács, mert mint tudjuk, az a jó tanács, mikor az adó azt mondja, mait a kérő hallani akar ;-)