@Bose401: 40 et nem fogsz találni 350 a leghosszabb,Próbálkozhatsz oversiz 31,6os-nyeregcsővel,úgy(miután nem tudom a pontos belső méretét) ebböl van 40 es is,hogy ha a belső csőátmérő 25,4 vagyaz feletti kicsivel,akkor a 40cm hosztlvágod olyan hosszúságura,hohy a nyeregvázcsőre ülve legyen meg a kivánt magasság.Ha ez a hossz megvan,vonj ki még 5mm(hegesztésnek,(vagy melegforrasztásnak)A kapott mondjuk kb 30 cm hosszú csövet a meglévo 25.4 es csöveddel feles átfedéssel összedugod az alján körbe forrasztod,vagy hegeszted(anyag föggő,de gondolom alu,legalábbis a 31,6 os az,marad a forrasztás,forrasztatás) és kész a kivánt nyeregcső,bár mint irtam nem tudom mekkora a 31.6 os belső csőátmérője.
A másik hasonlo megoldás két24,4 es cső hasonló összeaplikálása ugy,hogy amikor a két csövet egy 3 dik belsö legaláb 20cm hosszu csővel illeszted ösze ugy,hogy a két 24.5 ös csö között legyen 4-5 mm rés,ide kerüla a forrasztó anyag,amit asztán ha kész 25.4 re lecsiszolsz és kész egy akár 50 es cső.A bukócsöveket is ily módon toldják össze.Bovs a helyesirásért nem néztem át.