Hy! ha valaki tudna segíteni abban h milyen telót vegyek durvább streetre akk azt megköszönném! A merevvillákat már unom...ilyen javaslatokkal kíméljetek......
Hy! ha valaki tudna segíteni abban h milyen telót vegyek durvább streetre akk azt megköszönném! A merevvillákat már unom...ilyen javaslatokkal kíméljetek......
@spank309: Nem szóltalak le! Amúgy meg egyáltalán nem mindegy, hogy van e alkatrész vagy sincs!Az én 888amban pl egy O gyűrű szállt el és képzeld, 90forintért vettem bele és nem kellett 100 ezerért újból villát vennem mert nincs alkatrész.. Ez egy elég nagy badarság volt a részedről!Én csak azért ajánlottam a dj-t, mert szinte mindig árulnak hozzá a bolhán alkatrészt!Semmi bajom azzal, hogy Te más márkát ajánlasz, ha van hozzá alkatrész forgalmazó, akkor semmi akadálya, hogy azt válassza!
köszi srácok az instrukciókat- maradok az Ns fundamental 2nél.....
@Norbee18: Ne nekem írjad a lehetöségeket hanem Noxosnak kéne belinkelni azokat az oldalakat ahol azt írják h szar meg elromlott meg stb. Engem szoltok le mert azt hiszitek díszbike-os vagyok mert ajánlom a society-t mert nálam jól szuperál. Tök mind1 mihez van alkatrész meg mihez nincs elöbb utobb minden el fog romlani, és lehet h nem fogod tudni megjavítani se. Engem rohadtul nem érdekel h mit fog venni, de nekem ne mondjon Noxos olyanokat ami nem is igaz, és ne szóljon le engem! na csá.
@spank309: Elég gyerekes a viselkedésed! Itt a lehetőség, linkelj magyar oldalakat, ahol kap hozzá alkatrészt! Hőbörgés helyett lehet értelmes választ is írni!
@Rehus Attila: ne vegyél society-t nincs hozzá alkatrész el fog romlani hamar és drága 60 ezer sok érte, vegyél marzot mert ahoz van alkatrész. =D Na szevasztok komolyan...
@tuner01: Hagyd rájuk kár fórumot indítani ezért ha két haver megbeszéli külön is 1 Society-t lő 10 mást úgyhogy vegyünk societyt ez ám a logika...:D Ne legyen sértődés senki részére végy amit jónak érzel csak segíteni próbáltunk azzal h lebeszélünk de ha meg is veszed remélem nem lesz vele gondod ennyi:D
@spank309: nem lenne azzal semmi probléma, hogy fórumozol, ha nem állandóan a Szotyietyi villát nyomnád. Te valami fizetett reklámarc vagy, vagy mi? Szerinted ha azzal a villával történik valami, honnan szerzel hozzá alkatrészt? Sok jó villa van, de tényleg figyelembe kell venni azt is hogy melyikhez van alkatrész, vagy különben lehet másik villát venni.
society-ről valaki mondana valami rendes véleményt? mert ugynézki olyat veszek :D
@spank309: Ne sértődj meg mint egy taknyos 6 éves ezt ugatom ,hogy nem lenézem azt a villát de az első széria idehaza még nem kiforrott majd jövőre vagy azután.lehet h nálad semmi baja nem lesz de mi van ha egy hónap múlva kiköpi a lelkét??Akkor lehordod majd minden szarnak és közben többeket rábeszéltél mert új villa és még bírja a marzók meg éveken keresztül bizonyítottak, csupán ezért húzok feléjük minden újtól óckodok ,nem a society-vel van konkrétan bajom nem tudom miért nem fogadod el.Am meg kérdezték a véleményem elmondtam kész nem neked kell döntened és ítélkezned.
@A noxos: Annyira lenéző vagy h az hihetetlen... mintha én nem használnám. Befejeztem.
@spank309: Nem vélelen mi használjuk és ha bevált minek váltanánk és a fórum arról szól hogy ajánlani kell valamit én véleményemmel próbáltam egy biztos jót mondani nem kívánom lehurrogni a society-t sem lehet, hogy jövőre qvajó lesz mert kiküszöbölik a hibákat és lehet h a marzó fos mint ahogy 2009-2011ben volt.
Szerintem a legjobb választás valamelyik Marzo DJ! Lehet, hogy a Society is jó, de ha valami történik vele, akkor behalsz, mire alkatrészt találsz hozzá..
@A noxos: Nem ellenörizgetleg csak tudod amikor én összeállítottam a bringámat minden eggyes alkatrésznek utánajártam. Ti bele vagytok bolondulva a Marzoba...
Hali! Rock Shox villát nem szabad venni mert törik a fékhíd, reped a láb, a Society-vel meg csak az a baj, hogy nincs alkatrész, meg még nem egy kiforrott technika. Ezeket csak azért írom, mert ha tényleg ilyen "brutál-állat" vagy akkor ezeket figyelembe kellene venni. 20-25-ért vehetsz DJ3-at (2007), amit belőhetsz az igényeid szerint, és rengeteg alkatrész van hozzá, szóval bármi baja van fillérekből megvan oldva, de te tudod.
@spank309: Ahelyett ,hogy kukacoskodva ellenőrizgetsz , inkább legyen eszed és olvass külföldi fórumokon ahol ez a villa már pár éve bent van és nézd ők mit írnak róla .Kötekedni mindenki tud de esze hogy komolyabban utána nézzen nem mindenkinek van...:D Eléggé rendesen szidják még ha nem is tetszik ez van.Amúgy meg ha nem vagy miller egy szép állapotú dj 2 vel is elvagy és haverom 20 ér adott el egyet pár hete szval nem nagy pézbe mennek...az új durókat is dícsérik csak van benne valami:D
@spank309: ha a háztetöröl leugrik akk a duplavállasok is megfáradhatnak.....am biztos azt hitte h nem vágjuk a pinkbike-ot azért általánositotta a society-ket
@Rehus Attila: így van de ne mondja azt hogy tele van a pinkbike mikor 1 törött kép van róla... és az is a drágábbik fajtáról.
@spank309: amugy kb ha nagyon kapja az ívet a teló akk mindegyik így jár mint ezek-lehet az dj 1 2 3 society fox argyle...szóval azért megnézném a törés/kupakkilövés minek a hatására keletkezett......
@A noxos: Nemtudom miről beszél összesen 3 db van fent pinkbike-n itt van mind a 3 ha érdekel, mind a 3 levegős változat (Xeno 80/100) Nekem sima Xeno Dj van, ami nem levegős. Ha ezzel a 3 képpel neked tele van a pinkbike akkor a többi telóra mit mondasz mondjuk argyle-re? mert abból minimum 20 törött van fent, ebből meg csak 1 ami törött volt a másik kettőből meg kijött a kupak. =D
http://www.pinkbike.com/photo/3568393/ http://www.pinkbike.com/photo/5373163/ http://www.pinkbike.com/photo/6754432/
@bandyta: neeeeeeeeeeee!!! a merevvillám többet kibír mint az RST akármelyik szériája....Rst vel ugranék egy 360at azt azt se tudná merre repedjen,meg csavarodjon....én nem gurulni akarok vele.....
@bandyta: ne beszélj már baromságot tudod ki fog szar rst-t venni.az rst-nek is vannak jobb telójai kicsivel de az nem a gila lesz az biztos -,-
@spank309: Hali nem tudom de ez a society villa ahol már régebb óta van mindenki szidja és rengeteggel voltak gondok pinkbike tele van töröttekkel .
Mondom vegyél Society-t =D csak 60 papír, masszív, erős, jól mozog még ilyen időben is, van 80-as, 100-as állítható visszaút csillapítás. Argyle meg törik mint atom, annál még a marzo is jobb.
Society,rock shox argyle.a marzó dirt jumpereket inkább streetre ne.
@A noxos: most ns fundamental 2-m van...jó jó...de dirtre ha elkap a hév...akk nem komázom
Hali én nagyon megvagyok elégedve az olasz dj 3-akkal mert annyit tudnak mint egy mai dj 1 es.talán kicsit nehezebb mint a többi villa de ha csak street-elni akarsz akkor viszont ajánlom a merev villát mert azokkal nagyon jól lehet érezni a kerót csak nem olyan komfortos.De ha ragaszkodsz a villákhoz akkor mindenképpen valami masszív darabot vegél mert a betondzsungel az nagyon kíméletlen hidd el.PL:DJ3 (még az olasz),az újabb SR duro
Society, legjobb ár/teljesítmény sztem. Nekem is ilyen van 80mm-es és atomkirály street/dirt teló. Fox drága de könnyű is egyben és a legjobb... Vettem volna ha millás lennék. Duro-k szarok törnek, hajlanak. Marzo Dj széria itt is a pénztárcád szabja meg a határt a Dj3 a legkezdőbb teló streetre dirtre, viszont ez is törik de nem a nyakánál. inkább ez mint egy Duro.