Sziasztok. Az lenne a kérdésem, hogy mi a véleményetek arról, hogy nem V-fékes felnit használna valaki V-fékkel, itt gondolok pl: az MTX, double wide, double track, s-type felnire. Válaszotok előre is köszönöm.
Sziasztok. Az lenne a kérdésem, hogy mi a véleményetek arról, hogy nem V-fékes felnit használna valaki V-fékkel, itt gondolok pl: az MTX, double wide, double track, s-type felnire. Válaszotok előre is köszönöm.
Köszönöm a kommenteket. Nem akarok Felnit cserélni, mert jelenleg weinmann dh39 felnim van ami eleve V-fékes, és bírja, csak kíváncsi voltam mennyire hülyeség ilyen felniket V-fékkel használni.
hát ha olyan a váza akkor találni kell egy olyan felnit nem tudom milyenek vannak én mindig tárcsafékes voltam nagyon rég használtam v-féket de akkor rigidám volt de az meg olyan rigida ami erős volt az ilyen kezdős dolgokhoz de nem arra való. Alex DM24de az sem egy kémény cucc. Sun-nak extrémkedésre úgymond 2 felnije van ami v-fékes ditch witch meg mammut. De ezekről én hallottam már egykét dolgot én még nem találtam olyat aki úgy őszintén dicsérné ezt a kettőt. :D Talán valami bmx márkát aki csinál 24es felnit tudnék mondani ha már van 24es bmx akkor ahoz csak csinálnak ők is felnit. De pasz.
az s-type-nak,double wide-ra talán lehetne tenni,de nem célszerű ha v-féket akarsz akkor vegyél olyan felnit,pl weinmann dh 39,sun mammoth,ditch witch...stb
Nálunk még régen kb 2 éve, volt egy srác akinek double trackje volt, és V féket rakot rá :D hát ne tudjátok meg mit kapott tőlünk szegény srác :D kb 1 évig hallgathatta ahogy oltogattuk :D:D
ja hogy fordítva vannak a kommentek. akkor bocs. amőgy meg capitalja van. nemhiszem hogy arra tud tárcsaféket tenni
én hallottam olyanról hogy a fék össszeroppantotta a felnit amit nem lehetett így használni. amúgy meg oda van írva hogy látott egy képen a srác. nem ő akar ilyet...
Igazából pinkbikeon láttam egy képet, hogy s-type volt használva V-fékkel emiatt tettem fel a kérdést, hogy hülyeség vagy lehetséges, hogy müködik.
én nem ajánlanám azt hogy mtx,double trackot v-fékkel használd.Nem is lesz olyan fékerőd mert nem olyan a felni.
@KBalazs: vagy nem használ féket
Danni12 ezeken a felniken azért van feltüntetve h only disc brake mert a peremük nincs kezelve mint 1 véfékes felni... ezért a fék 1 idő után kieszi a felni szélét... javaslom h ha ilyen felnit akarsz akkor vagy használd fék nélkül és később egyél hozzá tárcsaféket és agyat vagy ha annyira ragaszkodsz a fékhez akkor gyűjtögess és 1szerre vedd meg mind... nem éget annyira az a pénz h azonnal el kelljen költeni
@Norcs: nincs, mivel nem arra van kitalálva. : DD Rá is van írva a felnire h disc only. : DD
Ez most komoly? Direkt rá van írva hogy nem szabad v-vel használni. Most szerinted melyik a jobb: -veszel egy tárcsás agyat, meg féket -v-t használsz és szétbassza a drága felnidet... Na melyik?