Szeretnék venni egy új hátsó kereket és találtam egyet amiben ilyen felni van (meg rozsdamentes dt küllő és deore agy) Csak nem tudom hogy a dirtet (kezdő) mennyire bírná. A válaszotokat előre köszönöm.
Szeretnék venni egy új hátsó kereket és találtam egyet amiben ilyen felni van (meg rozsdamentes dt küllő és deore agy) Csak nem tudom hogy a dirtet (kezdő) mennyire bírná. A válaszotokat előre köszönöm.
A 9mm gyorszáras tengelyek nem feltétlenül bírják az ugrálásból fakadó terhelést.Elgörbülhet, rosszabb esetben el is törhet a tengely.Általában 10mm tőcsavaros agyat használnak,mert az sokkal strapabíróbb, és persze a csavarodásnak is jobban ellenáll.Na meg a dirt bicók többnyire 1 sebisek, így sokat kell majd hézagolóznod a láncvonal miatt, és ha nem csúszópapucsos a vázad, akkor még külön láncfeszítőzni,h ne dobja le a láncot.Persze ezek csak amolyan okfejtések részemről, mert annyira a dirt szakágban nem vagyok otthon, de más dirt bicósnál én ezt láttam-tapasztaltam :)
Itt inkább az agy lehet problémás :S Nem biztos,h a dirt-ös igénybevételt bírni fogja, főleg ha gyorszáras!
@mszilárd: Köszönöm. Akkor ha minden jól megy az lesz hátul. :)
SZervusz! nekem az van a dirt bicóban, hátul. kb 80kg vagyok, szaltót bírja :D /bár nem is volt olyan, hogy megakasszam az érkezőre/. Nem igazán megy bele 8as /kb egy eve van meg/