Melyik felni éri meg jobban? a Sun Single Track, vagy a Rodi DH Disc ?
Melyik felni éri meg jobban? a Sun Single Track, vagy a Rodi DH Disc ?
Köszönöm a hozzászólásaitokat : D tényleg segítettetek nekem, már megvan, milyen felnit teszek fel.
attól függ milyen felhasználásra,azért mert szélesebb a Rodi, még nem lesz erősebb,a SingleTrack jó felni én 6 évig használtam ilyen felniket és semmi bajom nem volt velük, de mondom erősen függ a felhasználási területtől..mert a legtöbben azt irják, elvileg nem jó..elvileg, de nem használták, így ezek a vélemények nem sokat érnek :-D de ha a véleményeket elolvasod, akkor abból rá fogsz jönni, bár én nem szoktam figyelembe venni mások véleményét
rodi az jobb de szerintem inkább gyűjts és vegyél sun felnit de nem singletrackot hanem double track, s type, double wide, mtx ezek jobbak vagy még mach 1 mad disc ezek amik olcsóbbak és eléggé jók!! a double wide az kimagaslóan erős felni! én nekem is az van csak a súlya elég nagy !
Hát Egyik se,nekem Rodi van hátrul és gyilkos inkább egy Dartmoor anyiba kerülnek árba kb.
@Princewall14: vagy rádob még egy 1000-est és van egy mach1 mad disc felnije. Az se rossz. :)
@UMF hardy rider: igen.6500ft-ért most az e-bikeon le van árazva a bts hc pro és az egy nagyon jó felni!
@UMF hardy rider: akkor inkább ezeket hanyagold!árában 100-szor jobbakat vehetsz.
Talán Rodi DH Disc mert az széllesebb bár még egyiket se használtam!!! :/