Van 1 Törött lábú Duróm és egy Törött vállú Launchom össze lehet valahogy rakni a kettőt?:)
Van 1 Törött lábú Duróm és egy Törött vállú Launchom össze lehet valahogy rakni a kettőt?:)
@andris2222: már 3napja megcsinálták :D képeket találsz a Viktor képei közt.
lehetséges.én egy rst t7 a felsörészét pakoltam bele a duro lábbal amúgy annyi dolgod van h lehúzod a törött duroról a lábat és ráhúzod az rst amúgy a duroról a láb úgy jön le hogy félig.csavarod ki az alján a csavart megütöd kicsavarod az rst lábon lehet h az egyik oldali lyukat megkell böbiteni mivel a duronak a visszautas oldala vastagabb csavarral van rögzítve képeket kérek ha tudtam segíteni akkor szívesen :)
Így van, mérd meg a lentebb javasoltakat. Ezen kívül még lehet pár szívás, gondolom a Duro-ból akarod átrakni a belső szerveket, ezek alul nem biztos hogy úgy fognak kitalálni ahogy kell nekik, meg a méretekkel lehet baj. A becsúszók hosszával is lehet baj.
Ha külön-külön akarnád megvenni őket és összerakni akkor azt mondanám, hülyeség, de így, hogy minden adott, szerintem sem létezik annál értelmesebb válasz, mint hogy próbáld meg.
mérd le a becsúszók méretét, illetve milyen távolság van a duro, és az rst lába/becsúszója között.