Hogy lehet átalakítani 80mm-esre,nekem sehogyan sem ment SEGÍTSÉG !!!
Hogy lehet átalakítani 80mm-esre,nekem sehogyan sem ment SEGÍTSÉG !!!
2 lehetöség van! Olcsóbbik rugóból való vágás +hézagolás de nem visszaállítható hacsak nem veszel majd új rugókat! Drágàbbik verzió két 100mm es típushoz való rugó beszerzése +a megfelelö méretü hézagolók ! Beszerzésükben méretek megadásában tudok segíteni! Üdv Andris :)
@bayerkrisztián: de ő ugy értette h nem lehet visszaállitani ha vágunk a rugóbol
@andris2222: mért ne lehetne visszaállítani?? visszateszi az eredeti rugót, és kiszedi a +hézagolókat :))
a 3 cm már nehézkes kis átalakítás kell hozzá amit már nem tudsz majd visszaállítani 130mm re én 130mm ről húztam össze 80 mmre de már nem tudnám visszaállítani ! mindenféleképpen kisebb rugót kéne venned vagy levágni a mostaniból és a nyomórúdon a negatív rugó alá + hézagolót kéne betenned ! ez radikálisnak hangzik de ennél a villánál csak így tudod mivel ha csak a nyomórúd alá teszel +hézagolót akkor nagyon nehéz beletekerni a kupakot mert a rugó hosszán nem változtattál ezáltal keményebb lesz míg ha vágsz is belőle és úgy hézagolod megmarad a keménység és a karakterisztikája :D
a rugós oldalon a negatív rugó alá bepakolsz 2cm valamit (tökmindegy mi, csak férjen rá a nyomórúdra), aztán összerakod a villát és voálá, 80mm-s