Az volna a kérdés hogy csak úgy lehet összehúzni hogyha a rugóból kivágnak? Vagy van más módja is ? Előre is kösz a válaszokat!
Az volna a kérdés hogy csak úgy lehet összehúzni hogyha a rugóból kivágnak? Vagy van más módja is ? Előre is kösz a válaszokat!
ugye a villa 130 és akkor kell egy új nyomorúd rugó patron meg az egész belseje ezt belerakni és akkor 100 fog mozogni de nem fog bentebb kerülni a becsúszó mert a lábban lévö müanyag persely nem fogja beljebb engedni!!! bocs a késö válaszért csak mkst olvastam remélem tudtam segíteni :)
@Hobzsolt: Szia! Nem szeretnék okoskodni, de szerintem nem elég a rugóból kivágni. Attól még a teleszkópot felemelve kicsúszik a ugyanolyan hosszúra, amint amilyen hosszú rugóúttal volt előtte, és zörögni fog benne a rugó. A rugó megvágásával elrontod annak rugó karakterisztikáját, és nem lesz túl jó én inkább egy rövidebbre cserélném amit gyárilag úgy tekertek, és edzettek. A másik oldalon a csillapítás hosszát is rövidíteni kell, hogy ne tudjon annyit kimozogni. Ennyi szerintem. De figyelni kell hogy ne legyen az egyik oldalt rövidebb, mint a másik oldalt. Ha rógót keresel akkor ajánlom ezt az oldalt: http://ebike.hu/termekek/villa/teleszkop-alk/villaba-rugo/101355+suntour+duro+100mm+rug%C3%B3+fep229/ Remélem tudtam segíteni!