Nem akar sehogy sem kijönni, ütöttem ahogy csak tudom, de semmi.
Nem akar sehogy sem kijönni, ütöttem ahogy csak tudom, de semmi.
Amikor a többi részt kipiszkáltam csavarhúzóval olyat kattant hogy az nem igaz:D
Már megcsináltam:D Nekiment a külső gyűrűnek, tudva hogy nincs más választásom, és szerencsére kijött, de azért köszi:) Félig kész is van a bicaj:)
@sipi88: Holnap gyöngyösön leszek. Ha gondolod csörögj rám ,és kitalálunk vmit! Profilomnál megtalálod a számom.
Köszönöm a részletes választ:) Nekem olyan problémám lenne, hogy úgy beszorult a kormánycsapágy, hogy amikor a külső gyűrűt elakarnám távolítani nem merem tovább feszíteni, mert olyan mint ha elakarna törni.
@sipi88: Nem. Van a kupak, benne egy 5ös imbusz. Azt kitekered leveszed, utána a stucnit leveszed. És utána pedig a kormánycsapágy felső részét veszed le. És utána kihullik magától a villa. De ha nem veszed le a felső központosítót akkor megeshet h nem tudod kiszedni, mivel az pont úgy van kitalálva (ék forma) h ne hulljon ki a villa magától. Ezzel biztosítva a csapágyak megfelelő előfeszítését.
Ez alatt a kormánykupak, és az azon lévő csavart érted? Ha igen azt kiszedtem, csak a rózsa maradt bent:)
Hát nem tudom ki kéne jönnie:D Rátettem egy tölgyfadarabot, és teljes erőmből rábasztam, de semmi, a fadarabon pedig lett egy fél centis mélyedés:)
Hogy hogy?
Leszedted a stucnit,felső zárókupakot?
Izomból basszál rá kalapáccsal.Olyan nincs,hogy nem jön ki.:)