Milyen első teleszkópot válasszak magellan polarx table tob 2008-as vázba lehetőleg 50000ft alatt
Milyen első teleszkópot válasszak magellan polarx table tob 2008-as vázba lehetőleg 50000ft alatt
@xdkmarás úr: Esetleg drop off. Mindig van pár darab aprón. Be tudod lőni a keménységét, a visszautat. Ha nagy összehúzod. Olyan áron van, mint egy jobb dj3-2. De szerintem próbáld végig őket legalább pár körig. És nem lesz meglepi.:)
En is azt mondom hogy Durot ne vegyel,en egy Tora 302-t csereltem Durora,egy het utan eladtam es vettem ujra egy Rock Shox-ot. Mintha BMW-bol Trabiba ulnel. En azt mondom,hogy inkabb vegyel egy jo allapotban levo hasznalt RS-t vagy egy Marzot mint egy uj Durot 50ezerbol. Nagyon "fapados" a Duro sajnos, nem is ertem hogy hasznalja ennyi ember. Ha az en 75 kilom alatt 30-40mm-ert mozgott a 130-as duro, el sem tudom kepzelni hogy mit csinalhat egy 55-60 kilos ember alatt. Egyebkent ahanlom figyelmedbe oket: www.kerekpar-outlet.com En innen vettem a mostani villam vadonat ujan, a bolti ara toredekeert! :)
Szerintem ha teheted durot ne vegyél nekem eddig 3 volt, abból 1 átütős, mindnek kihajlott a nyaka, az átütősnek eltört a fékhídja is. Nem éri meg.
@xdkmarás úr: Könnyü akarsz akkor duro de ha jó mozgást meg ha nem vagy grammhuszár meg erősseb teleszkop kell akkor 07 es vagy régebbi marzo dj 3