Hayes mx4-el vagy tektro novela-val használnám.
Hayes mx4-el vagy tektro novela-val használnám.
@Krupcheck: már 3hónapja írtam nekik,hogy mobilról nem lehet írni véleményt. Visszaírtak,hogy dolgoznak rajta,de azóta se történt semmi.
Balage:te meg pattanjál már re erről az alári faszomról beírtam,hogy 90ed rangú honlap,Ns-nek nem tetszett akkor ez miért is alpáriság,hogy mondtam egy véleményt..
Na itt egy másik.Ti dirt-ösök meg nem is vagytok bringások.A bringázás az mikor tekersz több 10km-t hegyen völgyön erdőben és élvezed a tájat.Nem pedig egy 20X20m-es parkban köcsögözitek egymást,majmokat utánzó trükkökkel.
Ez is biztos alpáriság....pedig csak egy vélemény ami mellesleg igaz. Neked féked sincs és te adsz 203as tárcsához tanácsot?
Légyszives ne kötekedj.
Az már sajna jóval több mint 18, nekem pedig 20-adika körülre már kéne a bicaj, és addig nem tudnám összeszedni a plusz pénzt
@sipi88: vegyél két mtx-et hátsó agynak meg valami normálisabb novatec-et.
Én pedig pont fordítva hittem:) Milyet ajánlanál helyette ilyen árban?
@sipi88: a kerékszettből csak az első agy jó. a többi megbízhatatlan.
Akkor például milyen kerekeket javasolnál, ezekbe mi a gyenge az kerékagy vagy micsoda?
@sipi88: a teleszkópod nem bírja a csavarodást ezért fog eltörni. a kerekekről meg annyit, hogy a testbike-os véleményekkel ne foglalkozz.
Átalakítóval jó, összerakja nekem rastabeni07:D Kerék miért szar? Singletrackról elég jókat hallottam, meg az ns sem lehet rossz, a teleszkóp pedig már megvan.
@sipi88: ügyes vagy. csak az a hajtómű nem jó abba a vázba a kerekek meg szarok. a teleszkópod meg el fog törni
Meg hayes mx4, tektro novela, 203mm tárcsa, 185 mm tárcsa, adapterek, meg a többi cucc a vázhoz amik kellenek, így már csak bowden kell meg fékkar:)
@BalageUMF: Ez lesz a kerékszett: http://bolha.testbike.hu/hirdetes.php?clid=133885 , váz http://bolha.testbike.hu/hirdetes.php?clid=136004 , ülés: http://bolha.testbike.hu/hirdetes.php?clid=137311 , meg a hajtás: http://bolha.testbike.hu/hirdetes.php?clid=131289
@sipi88: azt akartam írni, hogy ne vegyél szar használt cuccokat.
@BalageUMF: Jaja használt cuccoknál nincs sok választék, nem kérhetem meg az eladót hogy zsugorítsa össze a féktárcsát:D Ja majd Krupcheck az akit átvertek fórumból majd lehet hogy kiszeretnék töröltetni néhány kommentet, mert úgy néz ki elrendeztük a dolgot és így már nincs értelme hogy ott legyen, komment törölgetésben úgy is nagyon aktívak vagytok főleg az én témáimnálXDD
@sipi88: Használtan veszem nem kapok hozzá katalógust mint a boltokban:D
@terminator, Ns-Biker87, mindenki más: ne térjetek el a tárgytól mellőzük az OFF-ot! Mellesleg az oldal minősítését is lehet mellőzni, a konstruktív észrevételeket viszont szívesen várják a szerkesztők!
Az ide nem illő kommenteket töröltem.
@BalageUMF: Ha megnézted volna az adatlapomat láthattad volna hogy a duro már megvan, és tudnád hogy a katalógust nem arra értettem:D Vázat akarok venni hajtással és fékekkel, meg egy kerékszettet, le is van fixálva.
@sipi88: katalógus? mivan? van a gyártónak oldala illetve van pár felhasználó az oldalon aki felér egy katalógussal. használtan meg ne vegyél nem átütőset. inkább gyűjts és vegyél egy új átütőset. jobban megéri gyűjtögetni.
@terminator: már múltkor elmondtam. ha nem lenne ilyen alpári stílusod akkor nem tűnnél olyan hülyének. kíváncsi vagyok mikor fogod észre venni. illetve, nem mindig a frankót sikerül megmondanod, tehát viseld el más véleményt is.
Használtan veszem nem kapok hozzá katalógust mint a boltokban:D
@sipi88: ha alul a tengelyed merevebb,akkor nem csavarodik a villa annyira és ezúton el se törik. Hidd el nem véletlenül van az átütős, sőt mostanában a 100-120as villákból is van 15ös átütős
@sipi88: te sipi! 60kg hoz minek akarsz 203ast?
Neked a 180is sok. Hallod sok bringás örülne ha 60kg lebbe,hogy minél kissebb tárcsa elég legyen a súlyához. Neked 160/140is elég
BalageUMF: Nem átütősöm van, biztos merevebb, de nem tudom mennyit számít, bár szerintem csak a fékezést bírja jobban, de a nyaka vagy a válla ugyanúgy eltörhet mint a simának szerintem.
@sipi88: szinte biztos hogy csavarná......felesleges akkora tárcsa előlre egy ilyen villához! @terminátor: 90ed rangú?? nefeledd te is itt vagy az oldalon.......
Sipi gondoltan,hogyte vagy.:)
Valamennyire biztos csavarná.Habár bowdenes fékkel nyomnád.... Szetintem mehet. Gondolom neked inkább a kinézet van előnyben mint a funkció a 203nál?Ha igen ajánlok egy hullámos alligator tácsát.Az 203de a hivágott részek miatt nincs brutál fékerő vele mint egy normál 203assal.Viszont jól néz ki