Üdv. Szerintetek melyik villa lenne jobb választás? Nagyjából 1 árban vannak Suntour-t 75 ezerért találtam RockShoxot 70 ezer-ért, tehát nagyjából 1 árkategória. Egy Suntour XCT fog leváltásra kerülni.
Üdv. Szerintetek melyik villa lenne jobb választás? Nagyjából 1 árban vannak Suntour-t 75 ezerért találtam RockShoxot 70 ezer-ért, tehát nagyjából 1 árkategória. Egy Suntour XCT fog leváltásra kerülni.
@kobortomi2.: Innen egy pár ember már vett epixon-t a kínaiaktól. Talán majd ők is hozzászólnak. Nem igazán jellemzőek az átverések.
A suntour-ról, mint cégről vannak tapasztalataim. Vegyesek... Vannak nagyon jó, olcsó megoldásaik, de nagyon rohadékok is tudnak lennie. Igazi kisstílű pitiáner kandzsi szokásaik is vannak. Pl. suntour duro teleszkópba belerakták a cr-mo nyak helyett az edzetlen acél nyakat, hogy max. 200 forintot spóroljanak teleszkóponként... Az már viszont nem érdekli őket, hogy rendeltetésszerű használat mellett kihajlik neked pár hét alatt... Viszont a legutolsó modellnél már ezt kijavították.
Nem azt mondom, hogy kizárólag szar villákat adnak, de még a szemük sem áll jól, hajlamosak átverni a vásárlót. Nagyon alaposan meg kell nézned, hogy mit veszel tőlük.
Egy árban inkább recon-t vennék, de 20-30 ezer forintos különbséget figyelembe véve mindenképpen epixon-t vennék. Kizárólag kormányról vezérelhető lockout-osat, mert azzal nem kell állandóan megállni, hogy le tudd zárni a villát.
@kobortomi2: Én nem olyan régen vettem egy 15 ős átütőtengelyes Epixont És eddig csak dicsérni tudom nagyon szép villa és szépen mozog is. A magnézium lábak jól tartanak nem mozog össze vissza eddig még nem ütőt fel sehol pedig kapja az ívet. Én eddig csak dicsérni tudom a villát bőven hozza az elvárt színtett és az árával is oda ver a konkurens termékeknek! A Suntour sok jó dolgot kitalált már a kerékpár sportba amit a Shimano mai napig használ a váltó rendszerükhöz! üdv: egy SR SUNTOR fun :-)
@sipi88: Amúgy akkor melyiket is lenne előnyösebb venni? + ha M.O-ról rendelem azért könnyebb gariztatni ha bármi lenne vele + 1 hónap a kiszállítás az említett oldalakról.
@sipi88: Tudom, láttam.. ebayen is 50en belül megvan de nem merek onnan rendelni... ezek szerint az is megbízható lenne?
70K??? Alin 39 ezer a remote lock-outos. Ha szerencséd van, még áfát sem kell fizetned, de azzal együtt is csak 49 ezer forint.