Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy a becsúszószárba ahogy láttam van egy imbuszfejü csavar....azt hogyan lehet onnan kiimádkozni..van rá biztos célszerszám de lehet olyat kapni is esetleg ..Válaszotok előre is Köszönöm
Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy a becsúszószárba ahogy láttam van egy imbuszfejü csavar....azt hogyan lehet onnan kiimádkozni..van rá biztos célszerszám de lehet olyat kapni is esetleg ..Válaszotok előre is Köszönöm
SIKERÜLT:D:Da vége az lett hogy csináltunk célszerszámot:D...egy 5-ös imbuszbol levágtunk.. hozzáhegesztve egy köranyaghoz:D:D és láss csodát az imbusz engedett a kisértésnek:D
@Krupcheck: Kössz a felvilágositás...a sötétség annyira nem érdekel de az az imbuszcsavar nagyon szurja a szemem ugyhogy szerintem abbol sok toldos megoldás lesz:d..Azért nagyon kössz:D
Szia.
Ha a felső kupakok kivételével hozzáfértél a rugókhoz (márpedig gondolom ott voltak), akkor alul a lábban már túl nagy technika nincs, ergo felesleges szétszedni.
Ha mégis ott vannak a rugók, vagy hajt a kíváncsiság (egy dolog található a lábban, marhanagy sötétség (: ), akkor kell egy imbuszos bitfej, meg egy jó hosszú, vagy több rövidebb toldórúd, meg egy hajtószár. Egy darabban ilyen hosszú imbusz szerintem nem fellelhető.