Sziasztok! Valaki tudna segíteni? , hogy az normális dolog hogy a levegős előfeszítésre szolgáló szelep, engedi az olajat? Ha leeresztek egy kis levegőt, akkor meg kifújja az olajat! Segítséget előre is köszönöm!!
Sziasztok! Valaki tudna segíteni? , hogy az normális dolog hogy a levegős előfeszítésre szolgáló szelep, engedi az olajat? Ha leeresztek egy kis levegőt, akkor meg kifújja az olajat! Segítséget előre is köszönöm!!
@mocsok92: annyi eszem azért még van hogy ezt tudjam :) fejjel lefele nem a szelepet nyomkodom, a kereket szoktam kiszedni...
szerintem fejjel lefele nem kéne basztatni a szelepet, mert ki fogja nyomni magából az összes olajt. gravitáció megvan?ű
Köszi! Bár lehet azért csinálja mert, megfordítottam a bicót fejjel lefele... vagy az is lehet hogy sok az olaj benne?
Ha nyílt olajfürdös, mindenhova kerül olaj, ezért nyílván megy a szelep belső részéhez, ezért természetes hogy kicsit spriccel, az én marzóm is ilyen, ez nem nagy para
a levegővel nem nagyon kellene keverednie az olajnak amennyire én emlékszem, bár nekem nem levegős rux volt, de volt a társaságban levegős is és ott csak a lábban kell lennie olajnak a levegős részben nem kéne