szevasztok! A kérdésem az volna, hogy van egy 130-as RUX telóm és most tervezek benne egy olajcserét de nem tudom hogy milyen viszkozitásút (és mennyit) rakjak bele. gyenge dirt és dh-n használnám. szerelési tanácsok/tippek is jöhetnek!
szevasztok! A kérdésem az volna, hogy van egy 130-as RUX telóm és most tervezek benne egy olajcserét de nem tudom hogy milyen viszkozitásút (és mennyit) rakjak bele. gyenge dirt és dh-n használnám. szerelési tanácsok/tippek is jöhetnek!
@j.andor: nyugodtan fogadd el a szerkezetileg hozzá hasonló telókról leírtakat, sok különbség nem lesz köztük. Ha nagyon ráérsz, a suntour honlapján meg tudod keresni a tiédnek a robbantott ábráját, ott megvan az olajpatron típusszáma, és tudsz keresni egy azonos rugóutú telót, amiben ugyanilyen patron van (sztem Duro vagy Raidon lesz a nyerő).
@Krupcheck: majd átnyálazom, köszi én is kerestem de nem találtam... sok infó van benne, konkrétan az enyémről (Rux) nem találtam semmit de késő van majd mégegyszer nekirugaszkodok :)
Szerintem benne lesz az infó.
www.srsuntour-cycling.com/customGates/scripts/download.php?filename=workshop_books%2F2009_WORKSHOPBOOK_ENGLISH.pdf
a visszautas oldalba annyit hogy az olaj mindig ellepje a csillapítást, a másik szárba pedig érzésre, nekem 5w-s van benne és pont jó