udv.mali cobramban van ilyen telo...kotyog elore-hatra, ahogy olvasom nem az elso ember vagyok vele.tapasztalt mar vki mas is ilyet? Mi a megoldas? a belso muanyag perselyt kene kicserelni vagy kuka az egesz? eloer is koszi a valszokat
udv.mali cobramban van ilyen telo...kotyog elore-hatra, ahogy olvasom nem az elso ember vagyok vele.tapasztalt mar vki mas is ilyet? Mi a megoldas? a belso muanyag perselyt kene kicserelni vagy kuka az egesz? eloer is koszi a valszokat
Megéri 4 ezret rákölteni egy nagyon max 10 ezret érő telóra? 7-8 ezerért már újat vagy új állapotút veszel. Egyébként ez nem egy Fox, hogy ha nem cseréled időben a perselyt megkopik a becsúszószár és az egész felsőrész mehet a kukába. Van xcm telóm, egy bizonyos szintig kikotyogott, viszont másfél éve nem nőtt a kotyogása.
Sziasztok! (Eléggé összetett a kérdésem, nem tudtam hogy melyik témához szóljak hozzá vele.) Nekem ugyanez a gondom, hogy fékezés közben kotyog a telo, illetve a fék balra rántja a kereket. Tárcsafékem van. Mi lehet a hiba?
@swatosi: Műanyag perselyt megpróbálhatod kicserélni. Csak nézd meg h melyik V.. verzió. kb 2000 ft/db a persely.