Sziasztok van 1 ilyen villám,a baj az vele hogy ragad,nem akar ki jönni a becsúszó könnyen mikor benyomom,meg valamiért a vissza fele mozgása elég értelmetlen.mi lehet a probléma? amikor megvettem semmi baja nem volt(3hónapos)
Sziasztok van 1 ilyen villám,a baj az vele hogy ragad,nem akar ki jönni a becsúszó könnyen mikor benyomom,meg valamiért a vissza fele mozgása elég értelmetlen.mi lehet a probléma? amikor megvettem semmi baja nem volt(3hónapos)
@geri13: Tudod van egy mélységes előnye a műanyagnak:
Az epoxigyanta összefogja, ha 1millió darabból van, akkor is.
Amugy meg ha elolvastál volna 1 ilyen topikot is, akkor szerintem lejött volna, hogy még a legdrágább villa is szétmegy, ha nem megfelelően használják, és ált. súlyosan tördelődik darabokra
@geri13: 13 evesen egy merevvillas szutyokkal nyomultam, ugyhogy boccs, de nem tudlak sajnalni. 1 evvel kesobb viszont magamnak szereltem az RST-met. Mert nem volt pen szervizre. Ne nyavajogjal. Vagy vidd be szervizbe vagy csinald meg, az hogy sirsz hohy "de mivan ha nem tudom osszerakni" meg "nincs penz szervizre" ez csak nyavajgas.
Minek teszed fel a forumkerdest, ha nem vagy hajlando tenni is valamit? Menjunk el.es csinaljuk meg neked? Vagy azt hitted majd megirjuk mi baja es meggyogyul?
Srac, szedd mar ossze magad, kezdesz marhara kiideglni, pedig egy iszonyat nyugodt ember vagyok alapbol.
@dr.anonimus: Az odáig rendben hogy szét szedem,de ha nem tudom összerakni? akkor baszhatom az egészet o.O
@geri13: mivel a nagy része műanyag, valószínű szétment benne valami, nem durvulni kell egy ilyen villával, könnyebb xc, túra, városi felhasználásra termett, nem dagadtaknak ugratni, ne csodálkozz rajta, hogy ennyit bírt!!
Ja igen...még valami,bár nem hiszem hogy akármi el is tört volna,a elmúlt néhány napba kapott hideget meleget csőrőst ugrásnál kopig kuratást ,szóval kicsit adtam neki,lehetséges hogy vmi szará ment benne? o_O