Szeretném felújítani a biciklimet, tudnátok segíteni?

1-12 (12 hozzászólás)

Elküldve: 2012.11.01. 14:45 spir1t 

• spir1t avatar
  • dirt/street gyerek
Témaindító hozzászólás:

Hátsó agyat, láncot, láncfeszítőt, lánctányért és markolatot szeretnék venni, mert a mostani cuccok megvannak eléggé gyötörve.. hátsó agy : Formula DC52 (gyorszáras single speed agy) lánc : KMC K710 láncfeszítő : Point Single Speed 1 lánctányér : piros Dartmoor Sting markolat : piros Dartmoor Shamann

most ejtőpapucsos vázam van, és nemnagyon szeretnék bele nem gyorszáras agyat.. de később ha vennék vázat akkor az már csúszópapucsos lenne, és nemtudom hogy abba jó e lenne majd a gyorszáras agy.. és ha valakinek vannak tapasztalatai ezekkel a cuccokkal kapcsolatban, pls segítsen! köszönöm!

Elküldve: 2012.11.20. 19:44 spir1t 

• spir1t avatar
  • dirt/street gyerek

@skini12: én nekem truvativ gigapipe team dh van 20 euro-ért vettem haveromtól (kb 6k ft) teljesen megvagyok vele elégedve.. 1hónapot használta előttem haverom de aztán vett másik vázat és nempaszolt a vázba a középrész.. xD aztán eladta nekem.. én csak jó tudok róla mondani.. semmi baja nincs, habár én nem nyúzom annyira a biciklit.. de tuti kibirja a kemény DH-t is..

Elküldve: 2012.11.20. 13:35 j.andor 

• j.andor avatar
  • DH/Freeride arc
  • Érdi Dirt csapat
  • Érdi Dirt csapat

@skini12: Szerintem neked egy Truvativ Howitzer XR(vagy Team) + Ruktion hajtókarok jók lennének... 20 alatt van vadonásan

Elküldve: 2012.11.18. 12:31 skini12 

• skini12 avatar
  • sima XC-s
  • KROSS kerékpárosok klubja csapat
  • KROSS kerékpárosok klubja csapat

Sziasztok! Milyen monoblokkot tudnátok ajánlani nekem DH-ra? Valami brutális kéne de olyan ami mondjuk nem 70 ezer,tehát 1 jó árban lévő erős megbízható monoblokkot+hajtókart keresek. A válaszokat előre is köszi! :)

Elküldve: 2012.11.01. 17:50 spir1t 

• spir1t avatar
  • dirt/street gyerek

köszi a válaszokat, már csak azt szeretném megkérdezni hogy melyik láncot vegyem ? http://www.testbike.hu/velemeny/lanc/point-racing-mk-918 ezt nézegettem, mit gondoltok róla? ja és 1/2"×11/8" ez van a mérethez írva, ez mit jelent? :D egyébként a gumit streetre és dirtre szeretném használni

Elküldve: 2012.11.01. 16:33 salt 

• salt avatar
  • dirt/street gyerek
  • Bmx StreetDirt csapat
  • Bmx StreetDirt csapat

nem kell hát, akármilyennel tudsz botani. Holy-ról csak annyit tudok hogy nagyon hangos betonon és nem lehet bele olyan nagy nyomást rakni(bmx verzióba legalábbis :D) kérdés hogy hova kell az a gumi.

Elküldve: 2012.11.01. 16:22 Prox47 

• Prox47 avatar
  • dirt/street gyerek

@spir1t: sima láncbontóval tudsz bontani félszemeset is, ejtőpapucsos vázhoz pedig mindenképp használj láncfeszítőt, de ezt írtad is ( akkor is használj ha félszemes láncot akarsz, nekem is így van és így patent)

http://etbike.com/products_pictures/044_0016.jpg

ilyen láncbontóm van és ezzel sima és felszemes láncot is széttudtam szedni, nem hiszem hogy kellene hozzá másféle bontó

Elküldve: 2012.11.01. 15:24 spir1t 

• spir1t avatar
  • dirt/street gyerek

ja és mégvalami.. félszemes láncot milyen láncbontóval lehet bontani? csak mert van itthon bontóm de az csak sima láncra jó úgytudom.. és azér kéne a láncfeszítő mert nemtudtam feszesre belőni a nem félszemes láncomat, és gondolom hogy a láncfeszítő segítene.. csak nemtom hogy jó e lenne a félszemes + láncfeszítő..

Elküldve: 2012.11.01. 15:21 spir1t 

• spir1t avatar
  • dirt/street gyerek

értem köszi a segítséget! :D ja és maxxis holy roller az jó nem? dirt meg streetre használnám csak

Elküldve: 2012.11.01. 15:20 salt 

• salt avatar
  • dirt/street gyerek
  • Bmx StreetDirt csapat
  • Bmx StreetDirt csapat

@spir1t: persze

Elküldve: 2012.11.01. 15:13 spir1t 

• spir1t avatar
  • dirt/street gyerek

http://www.testbike.hu/velemeny/kerekagy/point-dc-52-n és ez ? nálunk szlovákiába 40euro azaz 11k ft.. ejtőpapucsba belerakhatok ilyen agyat?

Elküldve: 2012.11.01. 15:00 salt 

• salt avatar
  • dirt/street gyerek
  • Bmx StreetDirt csapat
  • Bmx StreetDirt csapat

gyorszár nem elenyönyös csúszópapucsba.

Új hozzászólás:
(formázási lehetőségek)
kód eredmény
*dőlt* dőlt
**félkövér** félkövér
> idézet

szöveg
idézet
szöveg
\* *
* lista első elem
* lista második elem
* lista harmadik elem
  • lista első elem
  • lista második elem
  • lista harmadik elem
1. számozott lista első elem
1. számozott lista második elem
1. számozott lista harmadik elem
  1. számozott lista első elem
  2. számozott lista második elem
  3. számozott lista harmadik elem
[TestBike](https://www.testbike.hu) TestBike
paragrafus paragrafus paragrafus paragrafus

új paragrafus új paragrafus új paragrafus új paragrafus
paragrafus paragrafus paragrafus paragrafus

új paragrafus új paragrafus új paragrafus új paragrafus
Csak belépett felhasználók szólhatnak hozzá! Lépj be vagy regisztálj!