Dirtre és streetre kéne, de nemtudom, hogy megvegyek-e egy 14,5 ös vázat. Sokan azt mondják, hogy kb. ilyen magasak és éppen jó nekik, meg hogy nagyobb nem is kéne. Nekem kéne, hogy tudjak vele ezt azt, forogni meg ilyesmi.
Dirtre és streetre kéne, de nemtudom, hogy megvegyek-e egy 14,5 ös vázat. Sokan azt mondják, hogy kb. ilyen magasak és éppen jó nekik, meg hogy nagyobb nem is kéne. Nekem kéne, hogy tudjak vele ezt azt, forogni meg ilyesmi.
@BikerMan: ha dirt-re kell akkor mindenképp a legalacsonyabbat ajánlom azok közül amit venni szeretnél.
igaz nekem nem polarx 4x volt hanem table top de szerintem a lényegen nem változtat. egyik ismerősömnek short nekem pedig long verzió volt. a kettő közt 0,1% különbség volt ami azt jelenti, hogy a hátul a papucs volt nekem hosszabb kb 2 centivel.
de ha a kérdésedet nézzük akkor figyelj a szavakra. 14,5" mindenképp marad a short és long az nem a magasságot szabja, hanem a hosszt.
még annyit javasolnék, hogy ha vázat akarsz venni dirt-re és polarx árkategóriába akkor inkább table top és ne 4x. ha van kicsivel nagyobb tőkéd akkor inkább egy octane, ns, vagy még talán a kona shonky. dartmoor-t ha lehet hanyagold.
remélem sikerült minden kérdésedre válaszolnom.
@öcsi: és mi a helyzet azoknál a vázaknál ahol nem "s" és "L" jelzéssel különböztetik meg a vázméretet??? inkább coll-ban mondjad,úgy érthetőbb!
@öcsi: hát egésszen konkrétan egy PolarX 4x short vázról van szó, mivel short gondolom "S"-es... de valaki azt mondja h ez jó neki... de ha valakinek van tapasztalata ezzel a vázzal és ilyen magassággal akkor az írjon. :)
Ez még attól is függ, hogy L" vagy S"-es méretű a váz. Mert neked akkor L"-es kellene. Nekem pl. P1-ből L"-es volt a kényelmes... egy S"-es P3 kicsi volt. Pedig 14,5"-os azok is.