Sima XC-ként használnám terepen és aszfalon egyaránt. El szeretnék kezdeni XC-zni 171 magas vagyaok és 82 kilo, megbirna egy Rock Shox Recon tello?
Sima XC-ként használnám terepen és aszfalon egyaránt. El szeretnék kezdeni XC-zni 171 magas vagyaok és 82 kilo, megbirna egy Rock Shox Recon tello?
@Kraslan: Na a lényeg kimaradt:D:D:D Ha egy recont adnak hozzá ennyiért, akkor az nagyon jó vétel. De amúgy is tetszik a gép.
@wins1: Ez igaz. Nekem a Suntour XCM után a Manitou Minute brutális különbség, de nem szabad elfelejteni, hogy az ár sem mindegy. Nagyjából 100ezer Ft a különbség a kettő között, ezért már jó kis kerékpárt is lehet kapni kezdésnek. Sokkal jobb kis gép lesz ez így, mint a Meridám volt mikor vettem, szóval én nem haboznék.
egy jó teló nagyon jó tud lenni.:D volt régen valami ratyi suntourom, de az 2 hónap alatt kuka.Utána tettem bele egy rock shox revelationt és az már 2 éve tökéletesen működik.
@petiboy_24: Hoppá, bocsi, úgy voltam vele, hogy már torával is bőven megéri.
@wins1: Azt mi is látjuk, de ha Erdélyben Reconnal adják, az még tutibb, megyünk mi is oda vásárolni! :D
@airborne: Recon lesz az a Tora, ha a kolléga jól írta az elején, de a véleményen nem változtat, nagyon jó kis bicajnak tűnik!
@milcsike: Szerintem elég jó kis gép, főleg torával, ennyiért megéri. Az meg nem számít, hogy kezdő vagy, attól miért ne lehetne jó bicód.
@milcsike: Szerintem ez a gép bőven több mint elég kezdeni, szóval irány a bolt, és hajrá, támadd a hegyeket :D
@milcsike: http://idealbikes.ro/?section=2153&language=ro_RO&itemid1494=2174 itt vannak az általános infok róla
@wins1: hát azt hogy most ez lesz ha sikerül megvegyem juliusban az első komolyabb bringám, s akkor nekifognák igy turázni terepen és aszfalton eggyaránt
Reconból is van 628 féle.:D Amúgy mit értesz az alatt, hogy kezdő?
Ennyiért nem sok ilyen telóval. amúgy mit tartalmaz még a bicó?
Hát mivel én ittlakom Erdélyben ezért a bicikli 2400lej ami kb 156 ezer FT (rock shock recon telloval, olajas fékkel)