Csá,
hozzászólásba nem tudok képet tölteni? Akkor módosítottam az adatlapom egy képpel.
Szóval csak pár infó:
Hayes tárcsafék, hidraulikus elöl-hátul.
Merida X Mission fék hátsó keréken 2 db, mindkét fék alul-felül hátsó utas irányítása alatt. Hayes-ek logikusan első, vezetői irányításban.
Shimano agyak, Shimano váltók. 3*8 sebesség, nagyon jól működnek. X-mission szarvak, elöl-hátul.
Zselés, brutál kényelmes ülések!
Állítható magasságú első kormány.
Első-hátsó kilóméter óra, Cateye-ok.
Elöl Led, brutál fényerejű lámpa, a nagy középen, akkumulátorról megy, 12V-os zselés aksi.
Ami egyébként a középen, kétoldalt felragasztott led égősort is működteti. Illetve a hátsó kormány közepén lévő GPS-t is ez látja el energiával. Igen, GPS-t is raktam a gépre. Az aksi persze tölthető a hátsó csomagtartónál elhelyezett résznél... csak rá kell dugni a 220-ra.
Plusz 3 db villogó elöl középen, vagy folyamatosan égő Led lámpa a kormányon. 2 Cateye csengő, a szimmetria végett.
Csomagtartó hátul, elöl opcionálisan felrakható, nekünk jobb volt a BOB utánfutóba rakni mindent...
Első-hátsó sárvédő, nagyon tutin működnek.
Hátul 3 villogó, mind Cateye. Szuperek.
A BOB utánfutó opcionális, aki ismeri, tudja milyen. Átfestettem azt is pirosra, így szuper a vonat. Rajta 3 villogó, szóval nagyon tuti lett.
A szelepsapkák persze villogósak, kék led fény, nagyon szép a sötétségben.
Teljes akkumulátor szett (LED brutál első lámpa, Led égősor alul két oldalt, GPS működtetése) kb 4-5 órát bír a 12V-os zselés aksival, tehát bátran lehet esti menni velük...
Szemfüleseknek, középen egyedi Tandem-es kulcstartó felfüggesztve, és egy nagyon pici égővel megvilágítva.
Ennyi, szuper gép!