Kalapom emelem a nagyérdemű előtt! Előadnám kis történetem, mit történetem, KÁLVÁRIÁM. Adott egy ereje teljében lévő a világot maga alá gyűrni készülő 28 éves fiatal ember Székesfehérváron (továbbiakban Én) aki több év aktív kerekezés után KÉPTELEN helyesen beállítani egy szaros első átdobót...annyi de annyi videót megnéztem már, álmatlan éjszakáimon bújtam a szakirodalmat, tanultam, képeztem magam, szenvedtem, csavaroztam, lazítottam állítottam de az eredmény mindig egy nagy határ SZAR lett, így, csupa nagybetűvel! A vége mindig az lett, hogy betoltam szakszervízbe ahol 41mp-es átlaggal ősszepofozták a rendszert és boldogan de vékonyabb pénztárcával távoztam...DE EBBŐL ELÉG, válság van vagy mi a szösz,nem dobáűlhatom csak úgy kifele az ezreseket továbbá erős kapuzárási pánik lett urrá rajtam, hogy eltelt életem első harmada és még mindig KÉPTELEN vagyok egy ilyen egyszerű műveletre! Tehát, keresem azon hölgyet vagy urat aki eme szellemi hiányosságom hathatósan képes lenne kezelni és OFFLINE ( műhely) körülmények között hajlandó lenne bemutatni eme számomra megoldhatatlanul bonyolult feladat szakszerű és okító jellegű prezentálását!
Műhely van, szerszám van, állvány van, pénzel most senkit nem szeretnék megsérteni,fél királyságot, paripát, pnát fel ajánlani NEM tudok, de a kedvenc csokiból, sörből netalán karcos hideg fröccsből nagy mennyiséget az oktatás idejére biztosítani tudok! Elszántságom mi sem bizonyítja jobban, minthogy egyből kettő oktató példányt is tudok biztosítani a mesés ámde titokzatos japánból, egy őskövület már már szamuráji hagyományokkal bíró SIS-t, és egy fiatal ficsúr újhullámos SORA-t, nekem tökmindegy melyiken tanulom meg, tudom tudom egyszerű, mindössze KETTŐ darab csavar de rajtam kifog ( ami abból a szempontból is kurva idegesító számomra hogy évek óta vagy több tíz tonnás ipari masinákat legozom össze vagy nyolc rétegű nyákokat javítok...valszeg elbonyolítom ) mindhárom tripla tányéros rendszer, de képtelen vagyok hibátlanra beállítani...a táv segítség nem megy, többször megpróbáltuk, de vagy mindig vízvonalon állok vagy egyszerűen nem vagyok elég spirituális lény de azok a krva energiák nem áramolnak megfelelően!
Bocs a hosszú történetért de 3 óra csavarozgatás után szétvet az ideg és most így adtam ki magamból :)