@spank309: az, hogy vannak bunkók az oldalon, még nem jelenti azt, hogy szó nélkül kelljen tűrnöm, hogy egy hozzád hasonló kis fasz látatlanban sértegetni kezd holott semmi okot nem adtam rá. Ja és ahhoz képest, hogy ez az oldal "90 százalékban" a bunkóságról szól, itt érdekes módon MINDENKI segíteni próbált, ötleteket adott, és normálisan viselkedett, csak te voltál ilyen surmó. Hogy túl sok verést kaptál, és emiatt a neten éled ki a frusztrációd, vagy túl keveset, és amiatt azt hiszed, hogy megengedhetsz magadnak ilyen stílust, azt nem tudom, de nagyon sürgősen vegyél vissza az arcodból.
A felfogóképességed pedig még mindig a nulla közelében jár. Már mirage hozzászólásánál is mondtam, hogy az a fajta megoldás nálam nem játszik. Látom hogy működik, de ez nem az, amire gondoltam. Amit én kerestem, az olyasmi, mint a fül, amivel a váltót rögzítik az ilyen biciklikre, csak a váltó nélkül. Így hajtás oldalról a váltó tartaná meg a kereket, a másikról pedig az említett alkatrész. Halál egyszerű dolog, de te jössz itt nekem a láncfeszítővel ami totál más. És az egy dolog, hogy egyszer felhozod a láncfeszítőt - bárki tévedhet -, de még azután is szajkózod, hogy többször is elmagyaráztam, nekem nem jó megoldás. Ahogy azt is elmagyaráztam, hogy szó sincs olyasmiről, hogy ne tudnám beállítani egyenesen azt a kurva kereket, egyszerűen szertném megkönnyíteni a dolgot, ha van rá mód. De persze igaz, ezt csak olyan háromszor írtam le, így érthető, hogy nem fogtad még fel.