teleszkóp rozsda

1-3 (3 hozzászólás)

Elküldve: 2017.03.06. 23:53 CameronPoe 

• CameronPoe avatar
Témaindító hozzászólás:

A jobb oldali teleszkóp becsúszószár mozgás közben 'zsíros-rozsdás levet' ereszt néha (ld. fotó). Mi lehet a gond? (Szervizben aztmondták, nem rozsda,hanem csak zsír és nem probléma-csak én nem akarom elhinni:)) A festék is lekopott, de az sztem azért mert nem kentem szilikonnal. https://www.kephost.com/images/2017/03/06/DSCN9829.jpg

Elküldve: 2017.03.07. 10:14 CameronPoe 

• CameronPoe avatar

@rcs2003: A szutyok letörölhető maradéktalanul, és nem is mindig jön elő. Egyébként fél éves a bicikli, szinte új, ezért nem gondolok olyanokra, h ki kéne cserélni a szimmeringet vagy bármi mást. Fél év alatt nem amortizáltam ennyire az tuti. Ha igazd is van, az csak amiatt lehet (bár nem vgyok szakértő), h már gyárilag is rosszul csináltak vmit: pl. nem zsírozták be kellően az alkatrészeket. És persze garancia még van a biciklin.

Elküldve: 2017.03.07. 00:18 rcs2003 

• rcs2003 avatar
  • sima XC-s

Letörölhető a szutyok maradéktalanul róla? Nekem úgy tűnik hogy a szimeringed ki van tágulva, a kis spirálrugó ami szorítaná a gumit, elnyúlhatott. Szimering csere lenne a lelke. Persze előtte szétszedni teljesen, kitakarítani mindent hogy belül is tiszta legyen, aztán jól bezsírozni az egészet és összerakni. Mindennek a kulcsa a jól záró szimering. Ahol nem jut be szutyok, onnan ki sem fog jönni semmi. Az én telómnak is ez a(z egyik) gyenge pontja, megkerültem az egyébként párezres beruházást azzal hogy a szimeringek nyakát körbehúztam jó szorosan egyszerű kötegelővel. Odaszorítja a kinyúlt gumit a becsúszókra és jobban zár. Persze ez csak időleges megoldás de a semminél több. Fontos lenne neked is szétkapni minél előbb és megnézni a nedves-rozsdás lé mit művelt a becsúszóddal a villán belül. Ha elkezdi a kosz karcolni mozgás közben, lekopik a felületkezelés és rozsdásodni fog a becsúszó, onnan pedig már egy öngerjesztő folyamat révén egyenes út vezet a kukába.

Új hozzászólás:
(formázási lehetőségek)
kód eredmény
*dőlt* dőlt
**félkövér** félkövér
> idézet

szöveg
idézet
szöveg
\* *
* lista első elem
* lista második elem
* lista harmadik elem
  • lista első elem
  • lista második elem
  • lista harmadik elem
1. számozott lista első elem
1. számozott lista második elem
1. számozott lista harmadik elem
  1. számozott lista első elem
  2. számozott lista második elem
  3. számozott lista harmadik elem
[TestBike](https://www.testbike.hu) TestBike
paragrafus paragrafus paragrafus paragrafus

új paragrafus új paragrafus új paragrafus új paragrafus
paragrafus paragrafus paragrafus paragrafus

új paragrafus új paragrafus új paragrafus új paragrafus
Csak belépett felhasználók szólhatnak hozzá! Lépj be vagy regisztálj!