Mostanában vettem egy merida 907 extreme országútit és nagyon frankón megy. Szeretném télen is használni most 20/622 conti super sport van rajta. Tudnátok ajánlani valamit? köszi
Mostanában vettem egy merida 907 extreme országútit és nagyon frankón megy. Szeretném télen is használni most 20/622 conti super sport van rajta. Tudnátok ajánlani valamit? köszi
KÖSSZ az infót! inkább szétkaptam a gépet és egy kiszuperált montit berhelek míg el nem kezd olvadni. Görgőre sajna nincs most zsém.
@BEAKER: Görgőhöz valót és lehet izzadni a szobában :) Pont most fejeztem be, és hogy utálom :))))
Nem a váz az elsődleges probléma, hanem a 15-ös felni. Arra nem érdemes széles gumit tenni. Hóban, latyakban amúgy még a 25-30-as is kevés.
Egy jobb gumiszett áráért kapsz egy komplett mtb-t, ha csak 1-2 telet bír ki, akkor is olcsóbb, mintha a pöpecebb gépedet amortizálnád le.
cx-prot felejtsd el..biztos nem fér el... a continak és a bontrager-nek vannak 4season gumijai asszem 25ös méretben is... egyébként tényleg jobban járnál valami párezer forintos szutyok montival, amit nem sajnálsz.. a tél az gyilkos dolog:(
Vagy nézd meg ezt a gumit,30-622-es, lehet, hogy még nem érne bele a vázba. http://www.testbike.hu/velemeny/kulso-gumi/schwalbe-cx-pro
@BEAKER: a 20-as gumi még nyáron is vékony :) Amúgy szerintem nagyon vastag gumit nem tudsz rárakni, ami meg rámegy, azzal sokat nem nyersz.
Két lehetőség van: vagy veszel egy sárvédős téli (mtb) bringát edzéshez, vagy óvatosan mész az meridával.