néhány javaslat:
a bicikli adatlapnál jó lenne még néhány fajta alkatrészt hozzáadni. jelenleg a következőket nem lehet (én legalábbis nem tudom): agyváltó, küllő, markolat.
ugyanitt az is nagy segítség lenne, ha a kerékpár története szerkesztőablak mérete vagy nagyobb lenne, vagy kézzel növelhető. négy sort látni egyszerre néha kicsit kevés.. :)
a véleményezhető termékeknél jó javaslat a gyakorlatilag azonos cuccok összevonása. én úgy képzelem el, hogy bármelyik márkanévről lehetne keresni, de a vélemények egyazon termékről szólnának.
viszont van egy másik dolog is, mégpedig az, hogy egy-egy terméknév néha túl nagy átfogást jelent.
vannak olyan cuccok, aminek a különböző kiadásai között kb akkora különbség van, mintha két különböző termékről lenne szó. vegyük példának a Shimano Nexus váltókart. ennek van 3,4,7 és 8 sebességes változata is (5 nincs, az adatlappal ellentétben), valamint van markolat, pillangó és hüvelykujjas kialakítás, ezeken belül is több, dizájnban és minőségben is eltérő példány. és jelenleg ez mind egyetlen név alatt fut!
ugyanez a helyzet a noname cuccokkal is. egyetlen név alá érkezik be az összes vélemény, miközben a képeken látszik, hogy az emberek teljesen különböző dolgokról beszélnek..
ja és ami tök jó lenne még: ha elfelejtenétek ezt a "beírunk még pár kulcsszót a véleményekbe, hogy előrébb kerüljünk a google találati listán" dolgot :). engem baromira zavar és úgy tudom, hogy a mennyiség nem igazán számít. úgyis ott van a címben a terméknév..