Krupi, kéne ide valami szöveg a képek Feltöltési Lehetőségeinek Adaptálására Szolgáló Hozzászóláshoz.
Krupi, kéne ide valami szöveg a képek Feltöltési Lehetőségeinek Adaptálására Szolgáló Hozzászóláshoz.
Firefox-al és Operával is hibát dob. Szóval nem itt lesz a gond.
Kipróbáltam telefonon is meg gépen is. Nekem mindkettővel file mozgatási hiba :(
Próbáltam új albumot, hátha valami a path-al van valami, szóval adtam neki kebab case nevet, de úgy is "File mozgatási hiba! File mozgatási hiba!"
Console-on van egy ilyen üzenet, ami szemre használhatónak tűnik: "gahu.hit.gemius.pl/xgemius.js:1 Failed to load resource: net::ERR_BLOCKED_BY_CLIENT index.php?p=addpics&gid=17552:1 Unchecked runtime.lastError: The message port closed before a response was received."
Lehet nem chrome-ot kéne használnom.
Ah. Sejtettem, hogy nem támogatja a windows-os emojikat. Mindenesetre sokan örülni fognak neki :D
@messor: Mert az a gomb Adobe Flash-el működik, amit már nem támogtnak a böngészők! Amíg nem lesz az oldal ezen része átírva, addig nem működik. (Kerülő megoldás egy régi böngésző, amivel még megy a Flash...)
Üdv! Nekem is kép feltöltési problémám van! Valamiért szürke a feltöltés ikonja, és nem tudok semmit feltölteni. Nem tudm hogy tudnék ezen változtatni, mert a bővítmény beállításoknál sem találok erre megoldást...HELP!!!
Na most valaki érthetően írja meg legyen szíves, mi a fenét csináljak, hogy tudjak képet feltölteni?
Maxthon-t használok.
Youtube is tele van rohadt reklámokkal. Eddig ADBlock kilőtte őket, de most egyfolytában valami dagadt királylány szitkozódik, mert a csávója egy vékonyra cserélte, aztán jön a sárkány, stb. K. anyját aki kitalálta.
Jók lettek a költemények! XD ...de sajna még nem lehet képet feltölteni... :(
A TestBike név megint szép lesz Méltó régi nagy híréhez
Mit rákentek a századok Lemossuk a flashátokot!
Hefi, álld meg a TestBike-ot! Képfeltöltéssel, bőséges tárhellyel, Kódolj felé új gombot, Ha küzd információbőséggel, Régi Flash ki régen tép, Hozz nekünk új feltöltőt, Megérdemli már e nép, Az újat s jövendőt!
Mit kiván a TestBike nemzet. Legyen béke, szabadság és képfeltöltés.