Sajnos nekem rossz az előfeszítőm, így keményen maradt. Az út 70%-át mozogja ki most, de szerintem az ideális olyan 85% lenne.
Sajnos nekem rossz az előfeszítőm, így keményen maradt. Az út 70%-át mozogja ki most, de szerintem az ideális olyan 85% lenne.
@BF2 hungarolada: 3m hosszú és fél méter magas? Az nagyon puha akkor, nem használod valami keményen.
@sipi88: Hát egy 3m-es fél max fél méter magas ugrástól kimozogja mondjuk az út 90%-át, ha úgy érkezek. Nem tudom, hogy most túl kemény-e, de jobban szeretem mint az előző villát, amit túl puhán használtam
Ja értem:) Nekem 1cm-nél többet nem hiszem hogy beül, ha ráállok és teljes erőmből nyomkodom akkor mozog 7cm-et.
@sipi88: Lada nem a rugóutat írta hanem a teleszkop beülését...
Hát a 30% az tuti nincs meg. Kicsit érezhető, hogy jobban ráz, de nekem tetszik. (Boxxer RC) Az zavaróbb, hogy a hátulja meg puhább nála és nem valami tekerhető.
Nekem a keményebb villa nagyon bejött! Lehet azért mert magasabban van az eleje, de sokkal jobbnak, magabiztosabbnak érzem, hogy keményebb. Kb 20% a SAG, de kisebb ugrásoknál is kimozogja az útját