Több deci víz a vázban?

1-5 (5 hozzászólás)

Elküldve: 2025.06.02. 11:12 laller2121 

• laller2121 avatar
  • túrázgató/városi harcos
Témaindító hozzászólás:

Na ehhez szóljatok hozzá. Szerelési okból fejre állítottam a bringát. És mint a mellékelt képen is látható több deci kb fél liter víz folyt ki az elülső részéből. Homlokcső, vagy villanyak, vagy telós villa irányából. Van ötlet arra eddig ez a víz mégis hol volt a bringában?

Mert a kormánycső maga zárt, oda be se jut semmi. A teló alul nyitott, ha bemegy valami az azonnal ki is megy...

A vázcső meg.... hogy jut be oda víz... és hol volt eddig a víz? Ott lötyögött valahol menet közben is? Mert vittem magammal. eszerint..

Ötlet?

Képek https://ibb.co/6zMt9w2 https://ibb.co/Kj9WbrkB

Elküldve: 2025.06.02. 21:04 Cadre Allage 

• Cadre Allage avatar

Inkabb több deco viz mint mas csunya kotoanyag szo:)

Elküldve: 2025.06.02. 14:56 rcs2003 

• rcs2003 avatar
  • sima XC-s

Tök alap hogy tele van a váz lyukakkal. Minden esős tekerés és bringamosás után az első dolog hogy fejreállítod vagy felemeled az orrát és kicsurgatod a vizet belőle.

Elküldve: 2025.06.02. 13:53 Makky 

• Makky avatar
  • virsli gumis/oútis
  • TestBike Team csapat
  • TestBike Team csapat

@laller2121: Hát ez a víz a vázban volt eddig! És igen, cipelted! :) Az sokkal bosszantóbb, amikor hallod, hogy lötyög valahol, csak nem akar kijönni! :) A váz nem látszik a képen, de több helyen is bemehet. Ha fém váz (alu, acél), azokon gyakran van több lyuk is a hegesztés miatt. Aztán, ha belül megy a bowden, akkor ott is bemehet, ahol a bowden. Van olyan nyeregcső is, aminek nyitott a teteje (dugaszold le, ha ilyen!). Ott is. Szóval van rá lehetőség. Én azt javaslom, hogy szedd ki a középrészt és nézd meg, takarítsd ki, mert jó eséllyel vízben mehetett egy ideje, ami nem igazán tesz jót neki! A jövőben pedig minden esős tekerés után folyasd ki! Én úgy szoktam, hogy kiveszem a nyeregcsövet és ott.

Elküldve: 2025.06.02. 13:14 Cadre Allage 

• Cadre Allage avatar

Barhol megallhat s radnyomat az afonya s Terben szegletben pucolod a bringat belsot le dobod mellett Elmegy ebedre terkerulo to cseppnyi ho Furodj meg benne Helyzet hojelentes tel tavasz elmult cseppekben a szemednyi konnycseppekben

Új hozzászólás:
(formázási lehetőségek)
kód eredmény
*dőlt* dőlt
**félkövér** félkövér
> idézet

szöveg
idézet
szöveg
\* *
* lista első elem
* lista második elem
* lista harmadik elem
  • lista első elem
  • lista második elem
  • lista harmadik elem
1. számozott lista első elem
1. számozott lista második elem
1. számozott lista harmadik elem
  1. számozott lista első elem
  2. számozott lista második elem
  3. számozott lista harmadik elem
[TestBike](https://www.testbike.hu) TestBike
paragrafus paragrafus paragrafus paragrafus

új paragrafus új paragrafus új paragrafus új paragrafus
paragrafus paragrafus paragrafus paragrafus

új paragrafus új paragrafus új paragrafus új paragrafus
Csak belépett felhasználók szólhatnak hozzá! Lépj be vagy regisztálj!