Sziasztok!
Hol lehet kapni tárcsa rögzítésére való csavart? Csavarboltban csak fába valót tudtak volna adni,neten meg sehol sem találom.Ötletek?
Sziasztok!
Hol lehet kapni tárcsa rögzítésére való csavart? Csavarboltban csak fába valót tudtak volna adni,neten meg sehol sem találom.Ötletek?
Szerintem is hanyagold a torxot, sima imbuszos is ugyanazt nyújtja. Beszerzés és szerelés szempontjából is jobb, mert elterjedtebb.
@Krema: Nem Ha kell akkor tudok neked 120 Ft/db áron venni, ha jól emlékszem az árára.
Elmentem a Faboryhoz. Ott azt mondták,hogy 1400 HUF-os darabáron tudnak szerezni. Én forgattam a szemeimet,meg hüledeztem,erre azt mondták:"Jó,megnézzük még egyszer" és megnézték,telefont ragadtak,komoly fejjel telefonáltak és azt mondták,hogy találtak 750 HUF-os darabáron. Még nem vettem meg,de szerintetek ez normális?
@Gege: nálunk eddig elég sok embernél bírta az imbuszfejű csavar és elég rendesen meg szoktuk húzni és évek óta bírja! A torxfejűt meg elég sokan elnyalták már nálunk de az imbusszal semmi gond nem volt!
@Dabomb96: Nem lesz jó az imbusz fejű! El fog nyalódni a kulcsnyilassá, mikor nyomatékra akarja meghúzni az ember! Nem szopatásból van torx feje a csavarnak!
Csavarkerbe menj be én ott vettem imbuszfejűt szerinte az jobb menj ki a volán telephelyére ott tekerj végig és ott a bolt!