Sziasztok. Van egy Trek Alpha 1.2 58 méretben. Van hozzá egy 400mm nyereg csövem és így használom 195 cm és 83 kgmal. Szerintetek elhasználhatom így is , vagy inkább cserélni kellene nagyobbra? Köszi a segítséget ???? Domaa14
Sziasztok. Van egy Trek Alpha 1.2 58 méretben. Van hozzá egy 400mm nyereg csövem és így használom 195 cm és 83 kgmal. Szerintetek elhasználhatom így is , vagy inkább cserélni kellene nagyobbra? Köszi a segítséget ???? Domaa14
@Krupcheck: Szia Köszi a választ.???? Persze van rajta jelölés és annyira nem is kell kihúzni. Csak múltkor a szervizben azt mondták,hogy elpattanhat a váz és nem teljesen értettem, ha a jelölésig nem volt kihúzva a cső. Utána persze megnéztem a Trek mérettáblázatát és ott 60as méretet írt és gondoltam inkább megkérdezem itt a fórumon. Mert hosszabb nyereg csővel nem hinném ,hogy számít a 2cm a váz hosszában????
Szia, Nagyon egyszerű a válasz: a csövön kell, hogy legyen egy jelölés, hogy meddig lehet kihúzni. Ha nem kell annál jobban kihúznod, akkor jó, használd nyugodtan. Ha ki kell, vegyél hosszabb csövet. A vázat/bringát szerintem indokolatlan lenne cserélni.
Ha nincs jelölés - ami nem túl valószínű, max lekopott - akkor egy jó 10 centi mindenképp legyen benne a vázban.