Sziasztok!
Ha jól emlékszem most írok először ide a fórumba szóval még ilyen téren szűz vagyok. Mint ahogy a kerékpárok terén is. Nos, mint ahogyan a címből is olvasható egy érdekes felvetés kering mostanában a fejemben. Egy fixit szeretnék építeni egy bizonyos Kellys trekking "vázra". Miért pont erre a vázra, kérdezhetitek. Azért elsősorban mert egy nagyon erős és masszív váznak tartom és nem nagyon szeretném hogy eladó sorba kerüljön. Egy Kellys exquisite vázról lenne szó. Laikus szemmel még én is megmondom, hogy szépek a hegesztések rajta arról nem is beszélve, hogy lassan 5 éves nyüstölöm a jószágot, semmi csavarodás törés semmi ilyesmi nincs rajta/vele. De akkor minek akarod átalakítani? Ezt is kérdezhetné sok ember és el kell, hogy mondjam, hogy szeretnék egy kis vérfrissítést így lassan 4 év után. Leírtam ez a szép kis bevezetőt szóval most rátérnék a levél témájára konkrétan. 1. Ez egyáltalán lehetséges-e. Annyit tudok azért hogy nem a váz teszi a fixit tehát elméletben lehetséges. 2. Szeretném ki kérni a hozzáértő fórumozók véleményét ez ügyben mert ugye csak ti értetek hozzá jobban. Mennyire életképes az ötlet, illetve ti mit tennétek a helyemben. Ennyit szerettem volna így elsőre, és előre is megköszönöm minden fórumozó társamnak a tanácsát.
További szép napot! :)