Trekkingbe monti teló?

1-8 (8 hozzászólás)

Elküldve: 2015.05.02. 10:24 molngab 

• molngab avatar
  • túrázgató/városi harcos
Témaindító hozzászólás:

Van valami akadálya hogy egy trekkingbe monti telót tegyek? Na nem duplavállas szörnyet, nem egy 80-100-as rugóutasat. A mostani teló is van 60-as rugóutas.

Elküldve: 2015.05.03. 15:44 molngab 

• molngab avatar

@OKdoki: Egy tanács. Ha normális telót akarsz, 50E alatt ne is nézz. Az nem igaz hogy a Suntour az eleve rossz, de ami jó Suntourban az annyiba kerül mint egy Fox vagy sram.

A Suntourban az a nagy szám, hogy nagyon olcsó telói is vannak, akár 10E alatt is. Na ezek olyanok is. A Fox nem alázza magát azzal hogy fillérkért gagyi szart ad el. A Suntour meg ki akar szolgálni mindenkit.

Elküldve: 2015.05.02. 20:29 OKdoki 

• OKdoki avatar
  • Cross trekking csapat
  • Cross trekking csapat

@horika: Köszi! Akkor ezek szerint a Suntour nem a legjobb választás. Gondolom akkor a hasonló árú Monti telói sem olyan jók. Persze utánna kell nézni lehet, hogy jobb vásárt csinál az ember egy olyannal.

Elküldve: 2015.05.02. 17:47 horika 

• horika avatar
  • Hétköznapi kerékpárosok csapat

@OKdoki: Nekem volt Ncx levegős villám is,de nemigazán hozta a levegős rugózás előnyeit, kivéve a súlyt.Vagy túl kemény volt és megszűnt a finom rugózás,vagy térdre rogyott,mint a magyar ökör amikor lejjebb vettem a légnyomást, hogy finomabban rugózzon.viszont az Általad megnevezett RS valóban jó áron van, de szokott fenn lenni Marzo-ból is trekking verzió.

Elküldve: 2015.05.02. 17:40 OKdoki 

• OKdoki avatar
  • Cross trekking csapat
  • Cross trekking csapat

@molngab: Valószínűleg igazad van. Eleve nagyobb a választék az MTB telókból, így akció vagy raktárkészlet is több van. Azért az úgymond trekking változatokból is feldob jónéhány at a keresés a magyar on-line oldalakon is. Néha én is kacérkodom a gondolattal, hogy minőségibbre cserélem. Épp múltkor nézegettem a szerelőmnél a prospektusait és a Rock Shox Paragon szerepelt benne 66 000 forintos hivatalos áron. A nagykereskedőnél állítólag van. Most is találtam egy csomó Suntourt 42-77 ezer forint között (NRX, NCX, CR9) amik levegősek, hidraulikus lock-out és 1600-1800 gramm súlyban vannak. Ezek az árak összeköthetők a hasonló tudású Monti teleszkópokkal. Igaz min 63 mm rugóúttal rendelkeznek. Viszont így pont passzolnak az előzővel

Elküldve: 2015.05.02. 14:08 molngab 

• molngab avatar

ezért: mert trekking teleszkópok terén nem igazán van elérhető minőségi darab.

@OKdoki:

Elküldve: 2015.05.02. 11:42 OKdoki 

• OKdoki avatar
  • Cross trekking csapat
  • Cross trekking csapat

Minden nap tanúl valami újat. Arra gondoltam volna, hogy érezhetően ront a geometrián, de horika példája mutatja, hogy nem. Egyébként miért választanál MTB telót a trekkinghez?

Elküldve: 2015.05.02. 10:32 horika 

• horika avatar

@molngab: Szervusz.

Megoldható, sőt én is így jártam el, mert trekking teleszkópok terén nem igazán van elérhető minőségi darab.Íme az é villám ami egy 29 Er villa 80 mm-re beültetve.Tökéletes.

http://foto.testbike.hu/index.php?p=foto&gid=14380&id=25&pp=mygl

Új hozzászólás:
(formázási lehetőségek)
kód eredmény
*dőlt* dőlt
**félkövér** félkövér
> idézet

szöveg
idézet
szöveg
\* *
* lista első elem
* lista második elem
* lista harmadik elem
  • lista első elem
  • lista második elem
  • lista harmadik elem
1. számozott lista első elem
1. számozott lista második elem
1. számozott lista harmadik elem
  1. számozott lista első elem
  2. számozott lista második elem
  3. számozott lista harmadik elem
[TestBike](https://www.testbike.hu) TestBike
paragrafus paragrafus paragrafus paragrafus

új paragrafus új paragrafus új paragrafus új paragrafus
paragrafus paragrafus paragrafus paragrafus

új paragrafus új paragrafus új paragrafus új paragrafus
Csak belépett felhasználók szólhatnak hozzá! Lépj be vagy regisztálj!