mi a különbség az m12 és m15 rögzítő anya között? valaki letudná irni? esetleg képet küldeni mind2ről Melyiket rendeljem? és ha egy fogaskereket használok elöl (terelővel)akkor láncvonal 51mm vagy 56 mm legyen?
mi a különbség az m12 és m15 rögzítő anya között? valaki letudná irni? esetleg képet küldeni mind2ről Melyiket rendeljem? és ha egy fogaskereket használok elöl (terelővel)akkor láncvonal 51mm vagy 56 mm legyen?
@Takács Balázs: oké köszönöm. 73mmes a ház most mértem meg. használtan akkor van is fenn egy 51mm, m15ös csavaros akkor azt meg is rendelem
A hardy-nak 73mm széles monoblokk háza van (a legújabbnak). Én a helyedben megmérném a láncvonalat (vagy valami helyi szervízben kérnék segítséget, ha nincs tolómérőd). Ha saccra akarsz venni, akkor 63mm széles, m15-ös csavarral, 51mm láncvonallal. Az kb jó lehet, az 56mm már túl sok szerintem.
@Takács Balázs: de annyi tanácsot még kérnék hogy a truvativ ruktion hajtókaromhoz és umf hardy 4 vázamhoz akkor milyet vegyek? ( bocs a sok kérdésér csak nem értek hozzá)
és mitől függ hogy m12 vagy m15 kell? váztól ? amugy köszönöm a segitséget.
Az m12 és az m15 a hajtókart rögzítő csavar menetének átmérőjére vonatkozik, első esetben 12mm, másodikban 15mm. A láncvonal ennyi adatból nem eldönthető, bár ha terelő van olyan nagy gondod nem lesz, de a láncvonal számításához több adatot is figyelembe kell venni.