Hajtókart szeretnék krómoztatni csak nem tudom, hogy hol lehetne már mint melyik a jó cég ami szép munkát csinál reális áron !
Hajtókart szeretnék krómoztatni csak nem tudom, hogy hol lehetne már mint melyik a jó cég ami szép munkát csinál reális áron !
Ha esetleg jutottál valamire, leírnád, milyen árajánlatokat kaptál? Engem is érdekelne a téma, de sajnos azzal tisztában kell lenni, hogy max. nagy tételben éri meg krómoztatni mo.-n.
@spank309: Mert kaptam egy elég jó hajtást amit csak lekrómoztatni kéne és nem kellene 50ért másikat vennem
@Dzsozi: Még a nikkelezés is szóba jöhet, az olcsóbb, a hatás ugyanaz. Általában ajánlatkéréssel juthatsz árakhoz, nemigazán rendelkeznek hagyományos árlistával az ilyen cégek. Neten rá kell keresned és szép sorban ajánlatot kérni minden szimpatikus cégtől.
@Dzsozi: 3000 Ft? Igaz nem ismerem az árakat krómozás esetén, de tuti h ettől sajnos jóval drágábbra jönnél ki :S
Hát hajtókar miatt nehéz a hegesztéseknél felpolírozni és a futamidő is kevesebb lenne. Hát gondoltam ilyen reális ár alatt hogy 3000 ft mondjuk az még beleférne mert nagyon szépen menne az egész bicóhoz így a krómozott hajtás