Hudtok mondani vmi jó kezdő DH bringát 400 ezer alatt? a canyon-nak semmi köze ehez köszi
Hudtok mondani vmi jó kezdő DH bringát 400 ezer alatt? a canyon-nak semmi köze ehez köszi
ha a tulaj nem állat és nincs balszerencséd akkor a kona is meg az umf-is jó. azért megéri újat venni a gari miatt, de itthon drága minden
Én is a vegát javaslom! Évek óta nyúzom és nekem nagyon bevált! Nem hinném, hogy a jóval drágább vázak annyival jobban mozognának, hogy megéri az árkülönbséget! Oké, hogy nem fékfüggetlen, de egy kezdőt ez hol érdekel? Nem ettől leszel bevállalósabb, vagy gyorsabb...
@atiroka: ok köszi szépen engem nem zavar a márka ugyse vok még pro :D
@csongor777: konkrétat nem mondok, mert jönne a sav, hogy szar kona, szar umf, speci mindörökké a többi szar... bolhán nézelődj, vagy bikemagon. ne kötődj márkához.ha veszel valamit azt úgy sem fogod összetörni. http://bolha.testbike.hu/hirdetes.php?clid=64978 ez nekem szimpatikus lenne. ez csak egy példa. kona stinky,speci bighit. ezekhez is hozzájutsz aránylag olcsón. ha kisebb a keret akkor umf freddy vagy tényleg egy vega.
van egy csomo stab meg stinky fönnt mind 3-400000 között
azok bőven jok kezdőnek
használtan kapsz jobbat mint vega, vagy duncan ne akarj újat, szerintem fölösleges.